- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Háét figy lehet nekem a kocsiból 60baromi lassúnak tűnik és ezért mondom, de az olyan lassú...
Igaz amikor 35-40nel megyek a montival az kb 100nak hata kocsiba...
Szerintme 60nál is életben maradok...jó lehet törik a kezem...de függ mi jönne nekem annyival..ez esetben már tényleg azt mondom meghalhjatok!!!...de nem biztos 100%....az a közel 1200 kiló csak valahol benne van ebben az autóban.
lenox:
hehe bmwpower...ebben nem halsz meg 60nál sem......+2 légzsákód van jobbról
Amugy ez az uj coupé ha jól sejtem....nekem inkább ez [link] [link] ..amugy bimmergirlből ő az etalon nekem[link]
Ez a króm e46 meg király ilyne kéne nekem...még chiptuning se kéne meg semmi optika alapból figyelemfelkeltő.DE azért neon kéne alá, pulzáló
[Szerkesztve] -
Declare
őstag
Nem vitatkozni akarok, csak máshogy gondoltam, de
A volvónak melyik a legnagyobb autója? s80 , hondának melyik a legnagyobb autója? Legend. Ezek egy kategóriák lennének a bmw közepes limójával az 5 össel?
Máshogy megközelítve, sem a hondának, sem a volvónak nincs ''full size luxury car''ja ?
Persze, gáz ez a bmw nek egyértelmű, de akkor ha én full size luxury car t akarok venni , ezek alapján nem tudok mást, sem hondát sem volvót csak a jó kis német vasat -
dragonfx
veterán
na ne már...60 sz semmi.
pláne ilyne nagy kasztninak.
Nehogy már 30cal neked jönnek egy 5ös bimmerbe és meghalj.
Ezt én így itt helyszínbe bevállalom>>állók egy helybe válasz bármilyen szgk.-t és 30cal gyere a driverajtóba belém, és tuti életbe maradok.Pedig az enyém kicsit régi technika egy uj 5höz képest. -
Declare
őstag
1. azért a 30 nál biztos nem, meg álatlában nem a bmw töréstesztjéről volt szó, hanem az 5 ös bmw ről. Nem is baj ha az ilyen SUV okat imitáló teszteket is erőltetik, mert tényleg egyre több van (remélem lépni fog a bmw mielőbb, hisz az EuroNCAP on sem remeketl az 5ös..).
2. Ha megnézed melyik autók kapták meg a legjobb minősítést? Legend meg az S80 as volvo. Egyik sem az 5 ös kategóriája. A 7 es bmw tesztjére kíváncsi lennék, az úgy mondana valamit. -
dragonfx
veterán
nem, nem avgyok potenciálisna a célcsoportba tartozó sajnos...ne törd össze ennyi....de amugy ezeka törésztesztek engem nem győznek meg attól hogy 2 vagy 5csillag semmti nem jelent...60nál életbe maradsz mindneképp, ergo városban, 130nál meg bármibe ülsz megdöglesz..ennyi.. a kettő közti 80-90 meg az ütközés körlményeitől függ, de nem az autótól, szerintem.
másik>>sajna nem tom, asszem 10%...de akkor meg casco fizet ha nem tiéd hanem banké az autó??..és ha megtöröd, akkor ők megmondjk vidd a wallisba mert ugye az a márkaszakszervíz od ameg csak ugy te nme viszel be alkatrészt...meg ugye gari ugrik ha máshol csináltatód azt meg hitle eseténa bank nem engedi ergo enm fizet a casco nem?
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
de kinek fizet?
szerinted ha fizetne a tulaj nem cisnáltatná meg??..mondjuk egy ilyne autón tuti volt 90%os casco...de akkor mega tulaj mér nem tartja meg???...meg azért ekkroa kifizetés utána casco kb feldobja a negyedéves díjdat 1 millára.
Lehet én látom rosszul, és nincs bennem üzleti érzék ennyire de én egy full totálkárós bmw m6ot látok.....ez teljesne egyértelmű hogy ő a mociér akar ennyit kérni, ami azért elég merész....ennyit nem ér. Nézzük csak a motoron kívül mi az ami épp>>mocitető, jobb oldali első hátsó lámpa, kipuf. rendszer talán meg a 4 felni...ok, fékek, futúmű, computer, lengécsill., de ezek csak ebben aza utóban hasznosíthatók ergo eladhatók kéz alatt 6os tulajnak mint pótalaktrész..d ekérdme akinek ilyenje van szerinted nem a wallisba viszi?...de 100%..oda meg hova a másodkezes alkatrész..kidobnak vele......de ez nem biztos, meg kéne nézni...vajon mér ninc sbelső térről fotó?...mert ott mindne kuka..szeritnem a váltónak is annyi. ..de várom válaszod de hogy kezdenéd ezt el...
#24>>ne vicclejünk már..it már a moci is xarrá ment...az eleje jó alkatrésznek ennyi...többi kuka.
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
egyszer meg valaki ezt veszi meg:
persze csilivili hibátlan állapotban, és csodálja, hogy milyen frankón veszi a jobbos kanyart 300nál...persze a balost annyira nem szereti...
nem is gáz, megvan a hátulja is:
egyébként ferrariéknál úgy szokás, hogy a gyárba is visszaviszik, és ott építik újra, gyári technológiával...de a magyarnak ez nem kell, ért ő hozzá...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged