Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
egyszerű, itt bmw annyi, mint a tenger, óriási a kínálat, jövőre még nagyobb lesz az x1 miatt, valszeg az árak is lejjebb mennek, és roncsprémium se lesz, ami szintén segíthet. sokkal nagyobb az esélye, hogy jó áron egy jól felszerelt, nem rapityára törött és hajtott darabot találjak. talán megtudok egy automata váltós 177 lovas 2.0d-t csípni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lajafix
addikt
szerintem ennyire részletesen nem nézik a baleseteket, hogy ha az ütközésnél tárcsafék lett volna hátul, akkor megállt volna az autó. A tárcsafék egyrészt gyorsabb(erre jó a nagyobb nyomás), másrészt a kisebb melegedési veszteség miatt a mai nagyobb súlyú autóknál hatékonyabb hátul is.
szerk: amikor meg azt olvasom hogy nem igazán jobb és a dob tartósabb az bizony nem igaz
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Integra
titán
a folytatás
van azért némi parasztlogika abban is, amit te írtál aesirnekpont ma mutatott egyébként egyik kollégám egy g300 automatát, lpg átépítéssel.
5 ajtós, gyönyürű állapot, hatalmas beltér, a bp-i utak meg se kottyannak neki, elfér minden benne, és még a traktornál is látványosan olcsóbb a fenntartása, továbbá a legtisztább üzemű is messze. ok, ez a 95 körüli merci műszerfal egy okádék, de ezt nem nagyon szorítja le semmi az útról, nagy nyugalomban lehet vele gurulni.. 20e euroért.
ilyen kombóra még nem is gondoltam eddig, de nem is tűnik rossznak.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
igen 5, megtaláltam én is. gázos lesz, úgyhogy nem nagyon zavar a történet
igazából egy hibridet vennék, de abból a legolcsóbb használt is lazán 30 körül van..
már ha lexus és nem bmw, ma akartam foglalózni egyet, de elvitték hétvégén, bakker.
a váltó mindegy végülis, mert 2006-tól van az x-ben is 6 sebességes, addig 5 sebességessel szerelték ezeket is, de sehol sem említik, figyelni kell. egyébként nem vagyok meggyőzve az x3 "felsőbbrendűségéről", bár kétségtelen, hogy masszív egy dög....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
HI!
felhasnzalt anyag es technologia, tervezesre, modelezesre es testelesre frditott ido
de lessa mar sehol nem jut ido ezekre a dolgokra, osszehannyak oszt jovanudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
1 terepjarok: ugyse fog a 99% soha terepre menni, ha meg igen azt ugyis elbirja max ha sokat akkor kicsit jobban tekredik utanna
2 szemejjotok: kasznisak felvetettek, hogy nem is a bisztonsaga tervezik az oto-t hanem a torestesztekre /laad ronyo hogy elkapta a fonaalt/ amugy meg ugyse fiogi erezni hieszn a vilag boldogabbik felen az utak tovabb javulgatnak
amugy meg hog erzed-e majd, hat ajudi elso tt-el rebesgettek hogy nem ok nelkul esegettek le az utrol /tom nagy sebesegek, meg kacsaful mint megoldas.../, egyebben meg nem hiszem hacsak nem bakxnalelvmit nagyon
De pl a merci eloirja, hogy a beszallito everol ever emnnyivel koteles arat csokkenteni, csak az a gond amikor mar a kinai sokadik evnek aszongya nem agay aszt az alkatreszt annyije, hanem kenytelen lesz megkinaibbtol beszerezni ez a technologiat atallitani es ebbol lesznek a selejtes szubszeriak ebben jobban erezniudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Rick4
félisten
Nézd, ha gondolod, olvasd át még egyszer, aztán írd be, hogy ja, bocsi, tényleg ott van. Megsúgom, tényleg ott van. De ezek a barom bmw fejlesztőmérnökök nem is sejtik, hogy Gyuribá már rég előttük jár...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hobizoli
nagyúr
"hundredths of a second" ez vakitasnak jo
Szoktam nezni notebook-n a dwell time-t -injektor kivezerlesi ido-, ezt eleve msec-ben irja, ami mar ugye 1/1000sec eleve, es ijen 1.2msec alapjaraton, 3 tizedesre szamolja azaz gyakorlatiag egymilliomod sec-re pontosan, de csak a padlogazas kigyorsitasnal a a pillangoszelep extrem allasszogvaltozasara beadott extra dusitassal megy fel 6-7msec-re, a gazt tartva visszaesik 3-3.5msec-re, ami meg mindig az egy "hundredths of a second" het tized resze max
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
Okés, tehát mondom másképpen. Adott egy tartály, amiben folyékony hidrogén van, most lényegtelen, hogy milyen hőmérséklet és nyomás tartozik ehhez. Adott egy csőrendszer, ami a tartálytól a motor szívósoráig megy, és ennek a csőnek a végén van egy injektor, ami bizonyos időre nyit. Nyilvánvaló, hogy az injektor előtti részen olyan nyomás alatt van a hidrogén, hogy cseppfolyós, ezáltal lehet befecskendezni. Még konkrétan utánaolvasok, de nekem az jön le, hogy a motorba jutásig cseppfolyósnak kell lennie a hidrogénnek. Többek között itt is erről írnak: [link] de mivel a sok infó már keveredik, lehet én néztem be a dolgot. [link] Egyébként létező dolog, az én logikám szerint eleve a -200°C-ról történő felmelegedés olyan nyomásnövekedéssel jár, ami simán mozgatná a dugókat munkaütemben, tehát ha megoldható lenne a hengerig eljuttatni a cuccot, akkor emiatt tuti kevesebb is elég. dízelnél már működik.
Egyébként benned meg legalább becsülöm, hogy tudsz magyarul, és nem leugatással kezded a dolgokat a tények helyett.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vírusirtó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest