Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smudgeee
csendes újonc
Sziasztok!
300K környékén szeretnék pc-t venni, videóvágáshoz. (lehetőleg bírja a 4k-t is) adobe programcsaládot használok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
smudgeee
csendes újonc
Sziasztok!
Videó szerkesztéshez vágáshoz, rendereléshez szeretnék egy pc-t vásárolni, keret 300-350ezer ft. Valamint afelől is érdeklődnék hogy hol érdemes bevásárolni?
a segítő válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
smudgeee
csendes újonc
válasz SyMbioTe #118632 üzenetére
Hello!
Huhh, köszi a választ, ezt még emésztenem kell ha esetleg megkérhetlek rá tudnál szűkíteni? te melyik konfigot ajánlanád? illetve ahhoz melyik vga-t mondanád? fullhd illetve 4k vágásához kéne.
monitort egyenlőre még nem tervezek vásárolni, majd később ha lesz arra is keret. és ti hol vásárolnátok? van esetleg egy korrekt hely ahol érdemes, vagy szedjek össze mindent onnan, ahol a legolcsóbb? -
smudgeee
csendes újonc
Sziasztok!
Videóvágáshoz próbálok összerakni egy jó pc-t. a keretem 300-350ezer ft(nagyon max 400). már párszor kérdeztem itt, és azok alapján és amit olvastam a neten kezd körvonalazódni mit akarok. ami biztos;
-i7 6700 processzor
-msi mortar z170
-corsair vengance memóriamint laikus szeretném megkérdezni ez a három működőképes? mit ajánlanátok helyette? (ami biztos a gépben az az i7) továbbá a maradék hozzávalókat szeretném még megtalálni, a videókártyát megkérdezem a másik topciban, de előtte jó lenne egy kész konfiggal rendelkezni, hogy a legjobban megtaláljam! előre is köszönöm a válaszokat
-
smudgeee
csendes újonc
Sziasztok!
Végül egy kicsit "budgetebb" pc-ben döntöttem, így marad keret kamerára is kis idő múlva!
még mindig videóvágáshoz kell a gép, azért az se baj ha viszi az új játékokat, de nem ez a fő cél
amire eddig jutottam:
processzor: i5 6600 itt rögtön kérdezném, hogy megéri e 6600as, vagy elég a 6500, mennyire szembetűnő a különbség? érdemes e kifizetni azt a 8 ezer ft-ot?
alaplap: msi mortar b150m
memória: kingston 8gb
ssd: kingston hyper fury
hdd: wd blue 1tb
vga: na itt vagyok zavarban, a vga-s topicban konkrétan semmi válasz nem jött, szóval megköszönném a segítséget.
ezenkívül még a maradék alkatrészekhez kéne kis segítség.
előre is köszönöm
-
smudgeee
csendes újonc
sziasztok!
eljutottam a megrendeléshez, azért berakom végső áttekintésre! még mindig videovágás a cél
alaplap: MSI B250M MORTAR
processzor: Intel Core i5-7500
processzorhűtő: Be quiet! Pure Rock BK009
vga: Asus GTX1050 Ti 4GB
memória: Kingston 8GB DDR4 2400MHz
ssd: Kingston 240GB Hyperx Fury
hdd: Western Digital 1TB 64MB
táp: FSP 500W Hyper 500
ház: Cooler Master N300és köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs