Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Mire fogod használni a gépet?
Játék
Alien Isolation, Rainbow Six, Cities Skylines, Fifa stb.
Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
semmivelMennyi a kereted rá?
150k csak a gépre, monitor nélkül"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Akkor az itt ajánlottakból ez lett végül, ez körülbelül 160k forint lesz + monitor + összerakás (aqua)
Alaplap
Gigabyte GA-H81M-S2H
Proci
i3-4170
HDD
1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB
Ram
8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury
Ház
Cooler Master N200
Táp
FSP 400W HEXA+
Videókártya
Gigabyte GeForce GTX 950
Optikai
ASUS DRW-24F1MThárom kérdés:
- Mivel évek óta nem követem a hardver piacot, a processzorhoz jár hűtő vagy még külön kell az is vagy most hogy vannak ezek?
- Biztos elég lesz-e az a 400W?
- Változtassak még valamin?Köszi
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
válasz membrandj #105224 üzenetére
akkor viszont valamin húznom kell és máshol összerakatni, mert összesen 200k van abból 30-35k a monitor vagy használom tv-n addig
pcx-t nézem most, hogy az olcsóbb aquanal
de itt nem találok Gigabyte GA-H81M-S2H alaplapot, mivel lehet helyettesíteni a fenti konfighoz?[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Hali
Az ajánlott gépemet kicsit átmódosítottam, ezt tervezem véglegesnek, ha minden passzol:
Alaplap: Asrock B85M-HDS R2.0
CPU: Intel Core i5-4460
RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FBK2/8
VGA: Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC-2GL
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Ház: Cooler Master N200 NSE-200-KKN1
Táp: FSP 400W HEXA+169k, de mivel márciusban venném, ezért ez változni fog szerintem
SSD majd később kerül bele"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
hali
használ valaki ilyen videokarit?
nvidia[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
válasz braseel #107841 üzenetére
Még talán ott tudsz rajt fogni, ha pcx-en rakod össze
KisKnocky szerintem ha 360-ból raksz össze, akkor is "elavult" lesz 2-3év múlva... ha akkor is majd mindent maxon akarsz játszani, ez ezzel jár[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
1. Mire fogod használni a gépet?
Játék2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmivel3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Teljes gép + Monitor4. Mennyi a kereted rá?
Max 240k5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
22" és FHD a cél"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
underdark
aktív tag
Sziasztok!
Egy konkrét konfigot szeretnék:1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
JátékFő játék: Football Manager ( magas proci&ram igény)
Pár éves játékok FHD medium-high stabil 30fps akár újabbak is hasonlóan, de nem követelmény, mert AAA játékokra ott a konzol2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
-3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Teljes gép (bill+egér nélkül)4. Mennyi a kereted rá?
220k, a héten rendelném5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
24" 1920x1080, HDMI, FreesyncAMD, jó lenne ha beleférne 16 giga ram, akár VGA nélkül is, egy 2400g procival. Egy 4 éves laptopot váltana a gép, így nincsenek nagy igényeim
Alaplap:
CPU:
RAM:
VGA:
HDD:
SSD:
TÁP:
HÁZ:Köszönöm!
-
underdark
aktív tag
Üdv Uraim!
Nem tudom van-e külön fórum, nem találtam, de én gép frissítésre kérnék ötletet
Idén lesz 5 éves a gépem. Mai napig tökéletesen működik, sose volt vele problémám.
90%-ban játékra van használva és szinte csak singleplayer.
Úgy érzem eljött az idő egy kisebb upgrapdnek. Amire én gondoltam az lehet, hogy CPU lenne vagy egy kisebb monitor, de baszó panellal ellátva, lehet ez az 1440p túl nagy vagy a monitor nem az igazi
Videókártya nekem teljesen megfelel, új AAA játékokkal ritkán játszok, de ha igen akkor max kompromisszumot kötök és kicsit leviszek pár dolgot, de ezt betudom inkább a fejlesztők hanyagságának, hogy nem képesek optimizálni (...) Ezért is gondoltam, lehet jobb lenne egy 1920x1080-as monitor 24'-ban (de ez csak ötlet)
Amire emlékszek, hogy anno talán a CPU-n spóroltam, mert nem fért bele a keretbe egy erősebb.
Sok procit és ram-t dolgoztató játékkal játszok pl: Football Manager, Factorio, Városépítő játékok stb.
Nagyjából ennyi, de nyitott vagyok más cserére is, ha kell.Alaplap: B450 AORUS PRO-CF
CPU: AMD Ryzen 5 2600
Ram: CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL16
VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 Armor
HDD: 1TB, WB Blue WD10EZEX 7200 RPM SATA3
SSD:240GB, KINGSTON SUV500240G SATA3(Windows)
SSD M.2: 500GB, KINGSTON SA2000M8500G
Ház: NZXT H500
Táp: BITFENIX Formula 550W
Monitor: Samsung C27JG5x
Köszi!"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Interactive Brokers társalgó
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest