Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
membrandj #61080 üzenetére
24/7-et úgy értettem, hogy nem csak egy benchmark erejéig hajtanám a procit. Videó vágás/szerkesztés/renderelés a fő szempont, játékra elég a mostani is.
Közben nézegettem a kínálatot, valszeg egy ASRock Z77 Extreme4 + 3770k lesz a befutó.
Köszi neked is meg a többieknek is a javaslatokat ! -
Neoteric
addikt
Hali
i5 760-ról váltanék kicsit feljebb. Kérdés h 1155 vagy 1150?
i7 3770(k) vagy i7 4770(k) menne bele, k-s procik esetén léghűtéssel 24/7-ben 4.6ghz környéke jó lenne ha működne. Hallottam, hogy a 4xxx forró fejű, de olyat is, hogy csak az első szériások, mert hogy utána már normálisabb pasztát kentek rájuk. Erről ti tudtok valamit?
Új és használt egyaránt játszik, leginkább természetesen az lenne a legjobb ha lenne aprón eladó lap+proci páros kedvező paraméterekkel (a 2 együtt 100k körül), de perpill sajna nincs, így érdekel az is h újonnan mit vennétek.Első körben ennyi.
-
Neoteric
addikt
Sziasztok!
Egy éjjel-nappal üzemelő elsősorban, letöltést-feltöltést bonyolító konfig kéne nekem, lehető legjobb ár/érték aránnyal.
Tehát kéne egy CPU&GPU integrált alaplap, némi memória, jó nagy vinyó, meg egy lehetőleg kicsi, táppal ellátott házikó. Nem tudom Intel vagy AMD megoldás éri-e meg jobban. Nyilván amelyik többet ad az áráért azt veszem. Jó lenne azért, ha az integrált gpu elboldogulna az 1080p-s tartalmakkal.
Árat nem írok, lényeg, hogy lehetőleg költséghatékony legyen a dolog.Előre is köszi a javaslatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, INGYENES szállítással!
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest