- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#93556992 #153000 üzenetére
(#153000) T0m1PHW
"Azt hittem kapok rendes választ... na mindegy..."
Azt hittük, kapunk rendesen kitöltött összefoglalót. Na mindegy."Itt az alkatrészek tulajdonságai lettek volna fontosak, nem pedig egy webáruház"
Bocs,h hogy spórolni akartunk neked. Edigital: kicsi a választék és legalább drága is PC alkatrész fronton.
Ha egy boltból linkeled, akkor gyaníthatóan azért mert onnan akarod. Ha az a bolt nem olyan jó és lehet alternatíva, akkor azért remélhetőleg nem baj, ha megemlítjük, ugye? Ha igen, akkor fogadd mély elnézésemet. -
palfitom
félisten
válasz
#93556992 #153000 üzenetére
Ajjjajjj. Itt valami nagyon félrement!
Kb. olyan, mintha valamilyen komplexusos ember, mindenhonnan támadást várna...A kérdéseim sem támadóak nem voltak, sem pedig hátsó szándék, gondolat nem volt bennük, valós érdeklődés volt, hiszen:
- Áruld el, hogy pontosan mire használod a gépet! - Nem tudjuk mire kell, mit jelent számodra a minden"A Word, Excel-től a Call of Duty legújabb részéig" - Ez nekem közel sem egyenlő a mindennel. Ami számodra mindent jelent, az másnak közel sem kell, hogy ugyanazt jelentse! Nem véletlenül van az Összefoglaló kérdéssora, hisz a felhasználás ismeretében tudunk ajánlani, vagy véleményezni egy adott konfigot.
- Csak az eDigital-nál lehet vásárolni? - Ezzel is segíteni szerettem volna, hogy olyan alkatrészeket nézzek, ami kapható az adott boltban, ha ez lenne számodra a preferencia...
- Nem igazán jó konfig. - Nem a gépházzal foglalkoznék elsősorban, sokkal fontosabb alkatrészeken változtatnék (pl. táp, CPU, ram, stb.) a kért információk függvényében."Azt hittem kapok rendes választ... na mindegy..." - Azt hittem, nem olyan nehéz feladat válaszolni az Összefoglaló kérdéssorára, de mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Old Skies teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest