- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunqwert
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #115458 üzenetére
ház: értem
monitor: Ez nagyon rossz hír, mert a kerete miatt jelenleg nem tud monitorcserében gondolkozni (később persze tervben van egy jó full HD-s IPS, DVI csatival)
Azt mondod, hogy akkor egy ilyen átalakítóval még ideiglenesen sem tudja megoldani, hogy használni lehessen a régi monitort?
SyMbioTe írt egy átalakítót. Ha ez 10K-ba kerül (ami szerintem nagyon drága a jelenlegi kerethez) akkor már inkább tanácsosabb várni az egész gépvásárlással és tényleg cserélni a monitort most. Ejj... :/vid kari:
GTX 950: Ezt nem értem; nekem nem ajánlotta senki ezt a kártyát. RX460-at írtam össze és erre az ajánlás is ugyancsak egy RX460 volt. Vagy szerinted jobban megérné mint az RX460? Tesztekban nagyon odáig vannak ez utóbbiért. A 2GB VRAM-dolog jogos, átgondolom.alaplap: OK
SSD: hát valahol meg kellett húzni a határt és úgy döntöttünk, hogy inkább minden egyéb komponens legyen kicsit erősebb, az SSD kihagyható.
Köszi srácok, nagyok vagytok! Számos dologra felhívtátok a figyelmemet már most!
http://danyiart.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Tippmix
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- UPC 1000 2u szinuszos szünetmentes + USB + rack fülek
- Gamer PC , R5 5500 , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC I5 10400F, RTX3060, 16GB DDR4, 500GB SSD
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060 / 256GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest