Hirdetés
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz #46372352 #11399 üzenetére
Nem. Játékot nem kell rá pakolni, max egy-kettőt, ami tényleg ki is használja.
Jó látni, akkor hdd és odd nélkül be is férek 200 alá
VGA nélkül meg is lesz 120? Sztem meg[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
[balu]
tag
válasz horush #11400 üzenetére
Rendben. Fogyasztásban hogy viszonyulnak egymáshoz? Mert az se lenne teljesen mellékes.
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz, mert erről a sorozatról nem sokat hallok.Csak félig-meddig kapcsolódik a témához, de tudja valaki, hogy mit lehet csinálni, ha a gépösszerakóban nem látszódik a ház amivel venni tervezem?
Szerk.: Sőt, most látom, hogy a 6950 sincs ott, vicces lesz így rendelni.[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz #46372352 #11403 üzenetére
Sokat nem tudok róla, de ha nem mindegyik játék képes kihasználni - mert úgy tudom, egyik játék gyorsabban tölt be, ha ssd-n van, másik meg nem -, akkor valószínűleg nem mindegyik programon látszik meg. Ami nagy fájlokkal dolgozik, az szerintem kihasználja, de majd mások megmondják. De ha már itt vagyunk. A gyorsítótárat meg a böngésző cuccait tényleg érdemesebb ssd-re áttenni, vagy ez csak egy urban legend, hogy a sok másolástól megdöglik. Valaki írta, hogy igen, megdöglik kb. 10 év alatt, most akkor hogy is állunk?
Érdemes egyáltalán 120 gb-osat venni? Mert kacsintgatok felé... de akkor már kérhetnék egy ivy-s 120 ezres gépet hdd, vga, odd, monitor, bill, egér nélkül? Illetve, a régebbi 17"-es monitorom hagyományos kábele passzolni fog-e? Közben keresgélek én isSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
[balu]
tag
válasz horush #11405 üzenetére
Tény, viszont ha már van rá lehetőség, egyszerűbbnek láttam, hogy összerakják ők (leginkább azért, mert akkor tesztelik is ott). Az pedig nemigen megoldható máshogy tudtommal.
Szerk.: vond: Kösz. :> Úgy tűnik hogy a külföldi raktárból származó cuccok nincsenek az összerakóban.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz [balu] #11398 üzenetére
Itt van az SSD, amit írtam... Inkább ezt vedd, mint az Octane-t...
(#11407) [balu]: Elég trehány az összeszerelésük, a tesztelésben meg ne nagyon bízz szerintem... De szvsz Neked is menni fog simán az építkezés, telepítés... Ott lesz az alaplap, meg a ház kézikönyve, és youtube-ra, gugli-ra is felmászhatsz segítségért... )
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tbor
tag
Visszaolvastam egy-két oldalt... hát... minden tiszteletem a tanácsokat osztogatóké. Nektek tényleg sok türelmetek van .
-
TGWH
őstag
Igen, csak ugye amikor az ember kezében van, és nem is igen tudja mit s hova, főleg hogyan kell betenni, az azért eléggé hosszú idő, törhet is valami ha erős a gyerek, meg az a három liter izzadság sem tesz jót az új 200 ezer forintos gépnek
És ilyenre még nem is tértem ki, mi van, ha rosszul teszi rá a pasztát... oks, már nem kenni kell, meg van vajazva előre, el lehet egyáltalán rontani? Azért én is fostam, amikor már hajlott az alaplap, a vga meg sehogy sem akart bemenni... aztán kiderült, még erősebben kell próbákozni...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
vond
MODERÁTOR
Nem nagyon lehet elrontani... Max. rámegy pár óra, ha először csinálja... De az meg direkt élvezetes szerintem...
Ha semmit nem kapna hozzá, valószínűleg akkor is össze tudná rakni egy kis netes segítséggel... De úgy, hogy az alaplap és a ház kézkönyvében minden le van írva lépésről-lépésre, úgy meg aztán tényleg hót egyszerű...
(#11399) dantre: Elég sok win7-et telepítettem mostanában... A 64 bites Ultimate (ami tele van minden szarral pakolva) konkrétan 10GB helyet foglal lapozó file és hibernáció nélkül...
(#11414) [balu]: Nefosssssááámááááá... Menni fog! Valami haver nincs kéznél, hogy esetleg besegítsen, megnyugtasson az ott léte?
[ Szerkesztve ]
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok! A segítségeteket kérném!
Lesz egy új konfigom, Intel i5 760 procival, ASRock P55 Extrem 4 lappal, és 2db Adata 2Gb 2000MHz DDR3 memóriával. Van egy M-Tech 600W-os tápom (pontos típus: KOB AP4600XA). Szeretnék bele venni CF-be 2db HD 4890 videokártyát. Első kérdésem ezzel kapcsolatban, az, hogy elég lesz ez a táp a géphez? A második pedig a videokártyákkal kapcsolatos. Mégpedig az, hogy hallottam már több helyről' is, hogy felfűti egymást ez a két kártya, ill. teljesítmény-fogyasztás aránya elég rossz. Erről mit tudtok mondani? Vagy milyen kártyát ajánlotok (ami még elérhető áron van, a kettőre van max. 45-50k.-m)? A harmadik dolog pedig a következő. Milyen hűtést, illetve házat ajánlotok a géphez?
Előre is köszönöm a választ! Ha esetleg nem jó topicban járok, akkor elnézést kérek!
Üdv!
"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
Coolmat
őstag
válasz [balu] #11414 üzenetére
Max feljössz ide fórumra és kérdezel ha valamiben nem vagy biztos
ebeni95: Ez így elég rossz elgondolás szerintem (LGA1156-os platform és CF), és azt az M-Tech tápot is cserélni kéne egy minőségire. Olvasd el az első hsz-t és az ottani kérdésekre válaszolva ajánlunk ennél egy jobb konfigot.
-
TGWH
őstag
Ház: XIGMATEK Asgard II Pro ~13.000 Ft
Táp: CHIEFTEC CTG-500 ~13.000 Ft
Lap: ASROCK Z75 Pro3 ~25.000 Ft
Proc: INTEL Core i5-3550 ~55.000 Ft
Ram: PATRIOT 8192MB Enhanced~14.000 Ft
SSD: OCZ 120GB (Agility3-Vertex3) ~28.000-34.000 Ft
Venti: ??? ~9.000 Ft
HDD: -
VGA: -
ODD: -
SUM: 157.000 Ft -> lapon lehetne fogni, prociből is az eggyel gyengébb lehet megérné, ssd ha elég kisebb, akkor kb. -20 ezer?Ram és proci támogatva, bár hogy hányadik step az passz. Ház nincs ipon-on, onnan nézek most, alaplap ezért is drágább, ez van így hirtelenjében mást nem találtam. Nem drága picit?
SSD-ből nem tudom melyik lenne jobb. Vagy elég lenne egy 64-90 GB-os is?
+ ,,Xilence ZUB-XP-FCP.B internal fan control panel 3,5" Xilence 3.5" helyre beépíthető vetillátor vezérlő frontpanel. 3 ventillátor szabályozó + 1 fényerő szabályozó gomb'' -> Kell ez nekem? 4.000 Ft annyira nem nagy pénz érte...
Ventik, fogalmam sincs, valami jó huzatos és halk, az ár harmadlagos.Nos, valami ilyesmi kellene, vga-nak majd hd7850 50 ezerért kb. min. fél év múlva, plusz egy Dell monitor, tehát max 260-ból megúsznám az új gépet. Finomítani kellene, ne adjak már ki feleslegesen pénzt mondjuk a köv. 8 évre lehet egy 3570K lenne az igazi választás, ki tudja
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz ebeni95 #11415 üzenetére
1156-os már most halott foglalat...
Ha 50 max a vga-ra, akkor miért nem veszel egy darab normálisat? Max nem fogyasztana és melegedne annyit, cserébe talán még gyengébb sem lenne... ugye játékfüggő. Így értették a teljesítmény-fogyasztás arányt. Véppistákon kívül más nagyon nem használ több vga-s rendszert. Ilyen kis tételben meg ugye minek, csak felesleges erőforrás-pazarlás.
Ha ingyen vagy olcsón adják, talán meg is érheti, bár aprón nagyon jó árban vannak akár az erősebb procik is...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Coolmat
őstag
Asgard II Pro-ról még nem hallottam, inkább Asgard II lesz az ha Iponban nézted, ahelyett meg inkább egy TT Commander MS-I vagy USB3-as változatban ugyanez.
Prociból bőven jó lenne az I5-3450 is, ha minden igaz Z75-ös lapban annak is meg tudod emelni az órajelét 400MHz-el.
SSD-ből Agility3 120GB a best buy ár/érték arányban, azon szerintem többet ne spórolj.
Az a ventis panel szerintem nem kell neked, alaplappal is frankón be tudod állítani a 3 pines ventit is ha 3 pines csatlakozóba dugod. A ház elejére tegyél egy AC F12-őt, a tetejére pedig 1 ilyet, és meg van oldva a hűtés.[ Szerkesztve ]
-
Crank78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Bocs, hogy újra kérdezem.
"Vettem egy gépet, amit vasárnap vehetek át. Ajánlanátok valami programot, amivel egyszerűen tesztelhetném a gépet, hogy minden megfelelően működik-e?
HD 5870-es kari van benne és a többi alkatrész se C64-ből van.
Nem akarok órákig ott ülni de jó lenne tudni, hogy véres-e a torka, ami ugye csak akkor látszik ha nagyra nyitom a száját. Valami amit pendrive-ról felnyomnék és nem 5 Gb.
Előre is köszi!
És bocs ha nem ide kellett volna írnom." -
TGWH
őstag
válasz Coolmat #11419 üzenetére
Nem emlékszem a nevére, állítólag egy helyen lehet kapni a házat, usb3 elől szintén van, és elég szimpatikusnak néz ki.
Ja, de nem volt csak két féle 35xx szériából.
Nem az a kérdés, hogy spóroljak-e, hanem hogy kell-e nekem 120 gb ssd?
Keretem az nem volt meghatározva, spóroltam rá eleget, először 250 ezret lőttem be monitorostól, de az ugye kevéske... csak jó lenne minél olcsóbban megúszni, egy bizonyos teljesítményhatár átlépése nélkül, ami jelenleg az ivy...Esetleg boltokat tudtok mondani, ahol olcsóbban adják, nincs velük gond?
Vagy apróról esetleg bontatlant kéne nézni? A gond, hogy vidéki vagyok.[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Igazad van, hátul van egy venti, de akkorse kéne ilyen magasnak lennie nem?
De arra nem kaptam még választ senkitől, hogy mennyi az ideális hőmérséklet, ami normálisnak mondható terhelés alatt, kíváncsi vok itt a procira és a VGA-ra!
Jah és még annyi, hogy ideiglenesen az segít, ha leveszem a ház oldalát? -
balpis
őstag
válasz fogirobi #11423 üzenetére
google?
Egyébként kicsit magas, de egyáltalán nem veszélyes még egyik hőfok sem.
A proci 80 fok fölé ne nagyon menjen hosszabb távon, a VGA ellehet 80fok közelében akár sokáig is terhelés alatt..
Pesze egy 50 fokos proci, 60 fokos VGA sokkal jobban nézne kiA ház oldalát ha leveszed, nem lesz lényegesen jobb ilyen melegben. Hacsak egy külső ventit nem irányítasz rá.
Én gyorsan tennék egy AC F12-t előre. Az 50 fokos HDD-k nem túl szerencsések.
Illetve valamikor a CPU-ra is tennék esetleg egy jobb hűtőt, ha ez nem segít eleget.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
vond
MODERÁTOR
válasz fogirobi #11423 üzenetére
Én is leírtam már, és most már balpis is, hogy ez azért egy kicsit magas, ahhoz képest, hogy van egy TX3-ad, meg egy beépített kifújó ventid...
Azt is írtam már délután, hogy mit kellene tenned... De most leírta más is... 1 jó venti előre, és ez a minimum, meg esetleg egy oldalra... De a legjobb lenne egy jobban szellőző, alsótápos ház, 2-3-4 ventivel megtámogatva... Vagy akár a CM335-öt is megmoddolhatod egy flex-szel, meg egy fúrógéppel, hogy elférjen több ventilátor...
De most gyébként mire vársz? Azt nem fogom mondani, hogy hagyd az 50 fokos HDD-t, meg a 70 fokos procit, meg lapot, mert az nem nagyon tesz jót nekik (főleg az elsőnek)...
-
fogirobi
senior tag
Tudom, hogy leírtad, de egy az, hogy szeretem több ember véleményét meghallgatni, függetlenül a másiktól, kettő pedig, hogy jelenleg nem állok olyan jól anyagilag, hogy most ezt megengedjem magamnak, ezért is próbálnék ideiglenesen, valami költségmentes megoldást kitalálni...
Arra van esetleg lehetőség, hogy a VGA ventijét jobban felhúzzam? Terhelésnél 78 fokon 60%-on pörög, csak ezért kérdezem! Vagy nincs is értelme? -
vond
MODERÁTOR
-
fogirobi
senior tag
Jólvan, te meg vegyél mostmár vissza a lekezelő stílusodból, mert kezd unalmas lenni... Ha érdekel, nem csak ventit akarok venni, hanem kompletten egy házat 2-3 ventivel... Vagy talán ezis 2-3 ezer forint lesz? Mutasd már meg hol, mert érdekelne! Úgy gondolom kérdezni még lehet, ha meg neked ennyire fáj válaszolni bármire is, akkor nem értem minek írkálsz egyáltalán, vagy minek vagy itt? Kerüld ki a kérdésemet, és majd valaki aki nálad értelmesebb, az válaszol!
-
vond
MODERÁTOR
válasz fogirobi #11428 üzenetére
Azt írtam, hogy vegyél új házat+ventiket 2-3 ezerből? Nem. Akkor meg miről beszélünk?
Azt írtam, hogy ha most nincs pénzed házra, akkor 1-2 plusz venti is segítene... És ez biza' nem lenne kidobott pénz, hisz' az új házba is beszerelhetnéd majd őket...
És én legalább vettem a fáradtságot, s kiderítettem, hogy van a házadban egy venti hátul... Neked erről fogalmad nem volt... Itt sírsz, hogy vajon nem túl forrók-e az alkatrészeid, s közben azt sem tudod, van-e ventilátor a házadban...
Egyébként meg elég rendesen félreértettél, ember... Egyáltalán nem akartalak "lekezelni"... Ha nem vetted volna észre, segíteni próbáltam/próbáltunk... Ezért írtam Neked többször is (de Te csak hajtogattad a kérdéseidet)... És képzeld, nem fájt, csupán a jóindulat vezérelt... De ha Neked ez jön le, gratulálok...
Jahhh és még két nem elhanyagolható dolog:
1. Abszolút rossz helyen vagy (Ez a "Milyen asztali gépet vegyek?" topic, nem pedig a "Segítség, túl meleg van a számítógép-házamban, most mit tegyek?" hozzászólásfolyam.)
2. Egyfolytában OFF dolgokról írkálsz, legalább azzal tiszteld meg a fórum többi felhasználóját, hogy OFF-ba is rakod a hozzászólásaidat...
Köszike!
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz fogirobi #11428 üzenetére
Te meg ne vedd ennyire komolyan
Nekem volt egy procim, ami 85-90 fokot is elbírta. A mostaniak nem tudom mennyit bírnak. Olcsóbb megoldás lehet, hogyha az oldallapot leveszed és valami szobaventilátort ráállítasz. Vagy pedig hogy jobban kitakarítod a hardwereket, ha eddig még nem tetted meg.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
ebeni95
tag
Értem. Jelenleg egy Gigabyte GA-M57SLI-S4, AMD Phenom x4 9600 Black Edition (8cm AMD hűtővel), 2x2Gb Kingmax DDR2 800MHz, Gainward 8600GTS 512Mb összeállításom van. Ehhez néztem egy 9800GTX+ kártyát, a 8600GTS helyett. Ez még úgy ár-teljesítmény arányban elég jó.
Üdv!
"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
Crias
senior tag
válasz #46372352 #11432 üzenetére
Ár alatt???? Mihez képest?
Ha már 4k-t ki akarsz adni egy ventire akkor vegyél Alpenföhn Wing-Boost -ot habár ezeket procihütőkre szokták inkább rakni, a merlin és a pcgear forgalmazza mind2 hely nagyon jó. De igazából a Noctua is jóCrias
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Ma fogom megrendelni a gépet, azt szeretném kérdezni hogy minden oké?
Többet nem foglak zargatni titeketLAP: ASROCK B75 Pro3 19806Ft
CPU: INTEL Core i5-3450 3.1GHz 50406Ft
VGA: SAPPHIRE 11188-22-20G HD6950 2GB GDDR5 OC PCIE 58.730 Ft
RAM: PATRIOT 8192MB Enhanced DDR3 1600MHz CL9 14199Ft
HDD: Seagate 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 18393Ft
ODD: Nec AD-7280S OEM 4420Ft
Ház: Sharkoon Vaya 8611 Ft
Táp: Chieftec CTG-500-80P 500W BOX 13195 Ft
CLR: XILENCE 120.tr 1530 FtÖsszesen: 191830 Ft
Előre is köszönöm.Amiből befőttet, abból pálinkát is!
-
vond
MODERÁTOR
válasz hakkan #11434 üzenetére
Igen, okés a konfig...
Esetleg a Vaya oldalára is tehetnél egy befújó ventit, hogy legyen egy kicsit több levegője a 6950-nek...
Valamint - bár nem sokat számít - ha belefér, akkor vehetnél olyan RAM modulokat, amik 1.5V-on tudják az 1600MHz-et... Úgy tudom, ez a Patriot csak 1.65-ön tudja, de a Corsair Vengeance pl. jó lehet...
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz hakkan #11437 üzenetére
Igen, jó lesz... Még talán 1866-ot is menni fog 1.5 volton...
Illetve még annyi, hogy ha tervezel a későbbiekben egy viszonylag nagy (és széles) proci hűtőt venni, akkor lehet, hogy útban lesznek a RAM bordái... Ezért ha belefér akkor vehetnél Low Profile Vengeance-t... Asszem csak párszáz forinttal drágább...
Szerk.: Most nézem, hogy az oldalsó ventihely elég magasan van, így nem direktben a VGA-ra fog fújni... De szerintem ettől még jót fog tenni a hőmérsékleteknek... Esetleg egy kis moddinggal az alsó helyre is teheted a ventit...
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Egy haverom ezt rakta össze magának, és már meg is rendelte. Jól van így?
Egér.: Gigabyte GM-M6880 V2 USB Laser Fekete,
Klaviat.: Revoltec Lightboard XL3 magyar Fekete,
Táp.: CHIEFTEC iArena GPA-500S 500W ATX Bulk,
Ház.: Sharkoon Vaya Fekete,
HDD.: Simmtronics 1TB 3.5" 7200rpm SATA,
VGA.: Sapphire HD6670 2048MB DDR3,
RAM.: Geil Value Plus DDR3 PC10600 1333MHZ 4GB CL9,
LAP.: Gigabyte B75M-D3V,
Mag.: Intel Corei5-2310 2,9GHz LGA-1155 dobozosASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
Coolmat
őstag
válasz draco31 #11442 üzenetére
Van rajta mit kritizálni: kérdéses minőségű táp, HDD típusáról még életemben nem hallottam (valami átcímkézett hulladék lehet?), a procihoz képest harmatgyenge videókártya (ha játékra kell, ha nem játszana akkor meg nem is kell dedikált VGA mert van a CPU-ban is). Ha van rá lehetősége sztornózza ezt a rendelést, aztán az első hsz kérdéseire válaszolva összedobunk valami jobbat ennél.
-
Gery15
addikt
Akkor ők mehetnek így, ugye?
ASRock Z77 Extreme 4 - M 32k
i5 2550k 56k
Kingston KHX1600C9D3K2/4GX 9kHyperX
-
vond
MODERÁTOR
válasz Gery15 #11446 üzenetére
Jó lesz (a 2550K egész jó áron van)... De azért azt tudd, hogy ebben a prociban nincs grafikus mag... Ami azért nem ártana véleményem szerint, úgyhogy inkább 2500K, vagy ha belefér, akkor i5-3570K (Ivy Bridge)...
Valamint szerintem 9 ezerért ne vegyél 4 giga RAM-ot... 11,5-12-ért már van 8 giga is...
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
A veszek egy teljesen új konfigot, akkor valahol fogok találni processzorhoz pasztát? Nem emlékszem, hogy az előző konfigjaimnál nekem kellett-e külön rendelni...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
vond
MODERÁTOR
válasz Inv1sus #11449 üzenetére
Rajta van a paszta processzor hűtőn, még a gyárin is...
(#11451) Gery15: VGA cserénél pl. fenemód jól jöhet, ha van IGP... Amíg meg nem lesz új, vagy éppen végeznek a garizással, addig is tudod használni a gépet...
A Dual Channel-lel max. 1-2%-os előnyre tehetsz szert, szóval szerintem egyáltalán nem éri meg ezért beáldozni 2 slot-ot... Ha meg Sandy Bridge procid lesz (pl. a 2500K, vagy 2550K), akkor tök felesleges 1600-as RAM-ot venned... Ivy-nál sem sokat számít, ott is max. pár százalék az előnye az 1333-assal szemben...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 4070 Super 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 vagy DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Intel Core i7-13700F, NVidia GeForce RTX 3070 8GB, 16GB DDR5
- AMD Ryzen 7-7800-X3D, Gigabyte RTX 4060 8GB, 32GB HyperX
- AMD Ryzen 7-5800-X3D, MSI GeForce RTX 2060 Ventus 12GB OC, 16 GB HyperX
- Intel Core i5-12400F, Asus GeForce GTX 1660S 6 GB, 16 GB HyperX
- Intel Core i5-10400F, Gigabyte GeForce GTX 1060 3 GB, 16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest