- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz Stanley-B. #13930 üzenetére
semmi nincs külön megadva az IPSec / Peers-ben, két dinamikusan létrejött bejegyzés van ott (nem is tudom, hogy valaha jártam-e ebben az almenüben )
az Ubi router fel tud csatlakozni a Mikrotikre vagy az iPhone-nal te tudsz az Ubira?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Stanley-B.
őstag
válasz Stanley-B. #13928 üzenetére
valamint IPSec Peers-nel ezek vannak megadva?
address=0.0.0.0/0
local-address=0.0.0.0
port=500nekem ezek eltunnek valahanyszor megadom oket, address visszavalt ::/0-ra, port meg ures lesz
#13929: jelenleg iPhone-rol probalom 4g-rol elso korben, ugyanezzel a nettel megy egy Ubi routerrol a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Stanley-B. #13928 üzenetére
"L2TP Server Binding be van allitva?"
semmi ilyenre nem volt szükség."A logba nem kerul semmi."
tapasztalataim szerint ez akkor van, ha el se jut a Mikrotikig a kérés. megfogja a szolgáltató, a szolgáltatói HGW, router akármi.
más eszközről (Windows, Android) tudsz csatlakozni?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Stanley-B. #13926 üzenetére
én használok így macOS-t, de semmi gond nem volt vele. beírtam az IP-t, nevet, jelszót, megosztott kulcsot és kész.
a Mikrotik a VPN szerver? annak a logjában látszik valami a kapcsolódási kísérlet alatt?[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- UHD filmek lejátszása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest