- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
kammler #20881 üzenetére
Nem tudom mil lehet az oka annak amit tapasztalsz, mert nálam a gigabit alig terheli a procit.
Speedtest.net-el nézve most éppan 900Mb/s körüli a netem, itt a prociterhelés:
- 700MHz-en futó proci esetén: 14%
- 14000MHz-esn futó proci esetén: 7%
Alaphelyzetben a frekvenciabeállíts: auto (ilyenkor 350MHz - 1400MHz között változik), de beállítható fixen 1400MHz-re. Gyakorlatilag semmivel sem melegszik jobban magasabb frekvencián. Mérési eredmények:
Ez alapján a 2Gb/s-ot 20% alatti prociterheléswel kellene vinnie az RB5009-nek. Nincs 2Gb/s sebességű netem, és a többi eszközöm is gigabites, így ezt nem tudom tesztelni, de szerintem nagyjából reális a sebességgel arányos prociterhelés. Esetleg próbáld ki, hogy fixen 1400MHz-en mit tud. Nincs valami egyéb beállításod ami terhelheti a procit (pl. több bridge, vagy lan/lan közötti tűfalszabály, esetleg a bridge átküldve a tűzfalon, stb...)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged