- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
válasz
Mobilking #16 üzenetére
Nekem ráadásul bajosabb lenne a csere. Azért is probléma mert Nekem Note 9-em van. Ha cserélnék minimum ugyan azt tudja az új is. Ha most nem F1.5 hanem csak F1.8 az még a kisebbik gond mert 2x akkora a Szenzor méret így adott ISO-n kevésbé zajosodig.
Ha nem itt számomra a nagyobb baj a bővíthető memória hiánya és a 3,5mm Jack.
Előbbi azért is mert ha bekövetkezik a legrosszabba akkor csak kiveszem a memóriakártyát és rajta vannak a fontos dolgaim. Utóbbi pedig azért is fontos mert zene hallgatáshoz és nem csak vezetékes fülesről van szó hanem otthon minden erősitőm Jack-as. És mi a fenének koptatni a USB-C-t fölöslegesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest