Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy letezik-e olcson olyan mikrofon, ami csak egy relative kis szogbol erkezo hangot vesz fel, es mondjuk egy sima olcso fejhallgatoval ossze tudom dugni?
Az van, hogy van egy kocsi, amibol valahonnan jon idegesito nyiszogo hang. Ezt szeretnem megkeresni, de sajnos siman fullel eleg nehezkes a dolog, ezert szeretnek valami olyan mikrofont, amit oda tudok tartani alkatreszenkent, aztan igy meg tudom keresni, honnan jon a nyiszogas.
Letezik ilyen, ertelmes aron? Hangminoseg gyakorlatilag mindegy.
Probaltam rakeresni, de sajnos az jott ki, hogy vagy nem tudok keresni, vagy nem ismerem a megfelelo szakszot, vagy nem letezik ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest