Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Belépsz a hangerőszabályzóba, ott megkeresed a record settingset, és beállítod a record forrását. Valami ''what you hear'' szerűség lehet. Aztán elindítasz valami hangrögzítőt (legrosszabb esetben a Windows-ét). Beállítod, hogy a legjobb legyen a mintavételezés, aztán megnyomod a record-ot és egyből utána elindítod a mid-et.
Bocs, hogy nem tudom konkrétabban leírni, de nem a Windows sz@rjait használom.
Amúgy milyen hangkártyád van? Lehet, hogy ahhoz is van olyan szoftver amit célszerűbb lenne használni. -
manrick
tag
Megkértek hogy töltsek le egy számot amit szalagavatókor szeretnének énekelni. Szóval karaoke változat(remélem jól írtam). Ilyet csak mid kiterjesztésben találtam le is szedtem de a nero nem engedi kiírni audiocdre. Ezt szeretném valahogy megoldani hogy ki tudjam írni hogy lejátsza a sima cdlejátszó
-
manrick
tag
lehet ilyet csinálni? ha igen hogyan? tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Cudy routerek
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Pontosan mire gondoltál mid file-ból mp3, vagy wav-ot? Mert az nagyon egyszerű, csak be kell állítani a hangkártyát, hogy azt vegye fel amit éppen hallgatsz.