Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Visszavonom, tegnap este az SP2-t 50-60% között lealtattam, reggel is kb annyi volt, szóval valamit rendberaktak. Gondolom valamelyik frissítéssel sikerült végre megoldani a problémát.
A gondom már csak a Dell-lel van, azt már jó ideje egyszerűen nem tudom frissíteni - akár a tablet beállításaiból, akár a vezérlőpultból kattintok a windows update-re, képes órákig homokórázni, és belefagy az ablakba. Minden más működik közben a tableten, ez is futó processznek látszik, de nem történik semmi, akármeddig várok, és vagy egy töküres fehér ablakot mutat, vagy a vezérlőpult ablakát, de semmi nem kattintható. Még googleval sem találtam hasonló problémát, már én szgyellem magam, mert akárhol keresek rá, hogy nem megy a windows update, mindenhol azt mondják, hogy persze, mert engedélyezni kell, vagy belinkelnek egy youtube videót, ami szájbarágósan elmutogatja, hogy kattintsak rendszerbeállításokra, ott a vezérlőpultra, aztán windows update, és kétszer nyomjak yest.

Bocs, ez itt tök off, de hátha valakinek van ötlete.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest