Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nálam vegyes a körkép.
Defender van a saját laptopomon! Nekem tetszik amit csináltak vele és mivel nem ma kezdtem, nekem tökéletesen megfelel egyenlőre. Ha megunom, felteszek rá mást.
Itthon a feleségem gépén Emsisoft Antimalware van fent, mert neki a Yoga 2-es gépét az nem bántja.
Az asztali gépemen Kaspersky Internet Security van fent. Ott torrentezek, játszok időnként, stb.
A Húgom gépén pedig ESS 11 van fent.Nagyon jó lett az ESS11, de én valahogy jobban bízok egy EAM-ban, mint benne. De, ez az én szubjektív véleményem, ráadásul az Eset szokása minden szarra ami nem kártevő kategória bejeleznie. Nekem ez nem szimpi.
Az új Defender nagyon jó lett. Az én véleményem, hogy ha tudod a dolgod, akkor maradhat és Edge-ben bankolj! Ha nem bízol benne, akkor mehet fel más, de ebben nem tudok tanácsot adni.
Én nem vásárolok össze mindenféle adblock meg egyéb cuccokat.Remélem, minimálisan, de tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest