Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Elolvastam amiket írtál
EZT A KÉPET TE RAKTAD BE !!!
Ez alapján vettem a fáradságot és KIKERESTEM A NETEN ami azt adta ki hogy egy Office cabinet maradvány.Mi ebben a trollkodás Te
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy
ne legyél.Nem trollkodtam, hanem megpróbáltam segíteni.Konkrétan During an installation of the MS Office Plus 2010 the installer specifies that it cannot find the ProPsWW.cab file that is located on the .iso of the installation disc.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy