Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
csurgoi
üzenetére
Ezt írtad: "De az is lehet, hiszen csak most kezdtem a fotózást , úgy 1980 tájékán."
Ezek után szerinted?
Nem bántásiból mondom, de nem járnál jobban egy fotós tanfolyammal? Az eladáson "bukott" összegből szerintem kijönne. Már ha lusta vagy guglizni magadnak némi tudást.Záró akkordként annyit hozzátennék, hogy egyébként igazad van. Sokan elfelejtik, hogy egy csúcskompakt vagy egy top telefon nem ritkán populárisabb, "jobb" képeket készít telefon kijelző méretre mint egy "profi" szett automatán. Ennek az az oka, hogy a nagy fényképezőgép gyártók nem fekszenek rá a szoftveres oldalra eléggé, mivel a vásárlóik túlnyomó része legalább az alap dolgokkal tisztában van. Bár ez sem általánosítható tökéletesen. Vannak bőven kivételek. Pl. a Sony a9 képei nekem alapból tetszenek. (Nem, nem a csíkok tetszenek) A zavar akkor van, ha jönnek olyan vásárlók, mint te.
Szóval vagy tanulsz vagy veszel egy szifont.

Ja, és még egyszer valaki az Olympus színeit ekézi, annak átküldök 200 db Panasonic RAW-ot, hogy holnapra olyan legyen mind, hogy egy utazási iroda feltehesse a honlapjára.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem bántásiból mondom, de nem járnál jobban egy fotós tanfolyammal? Az eladáson "bukott" összegből szerintem kijönne. Már ha lusta vagy guglizni magadnak némi tudást.