Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Fene tudja, APS-C-re vékonyabb adapter kell mint m4/3-ra, a Pana 20/1.7 hossza 25,5mm a Pentax 40/2.8 15mm, az a 1,5 centi még EVIL-nél se olyan nagy méretkülönbség

btw a fókuszmotor nem hiszem, hogy olyan sok helyet foglalna, hogy mindenáron ki kellene dobni csak mert EVIL méretű a váz.Egyébként ahogy az analóg 35/2 obit adaptálták APS-C-re és könnyű/olcsó penge kis 35/2.4 lett belőle, úgy talán a limitedeket is meg tudnák oldani vagy ott vannak az auto110-es lencséik, azokat is leporolhatnák

Most néztem, hogy a legkisebb Pentax DSLR vázak méretben kitobival (és pogikkal szintén) közel azonosak mint a GHx-ek, súlyban van 12 deka hátrány
, ebből kiindulva talán EVIL-ben is tudnának akkorát és olyan funkciójút összehozni, ami nem marad el a G3/GF1-től 
G3 - GF1-ről jut eszembe a múltkor linkeltem néhány képet, most találtam egy egész galériát

Darkness1: Meg tudnád mérni, hogy az a PK-NX adapter milyen vastag?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ebből kiindulva talán EVIL-ben is tudnának akkorát és olyan funkciójút összehozni, ami nem marad el a G3/GF1-től