Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Bandika447
üzenetére
A 4K fotómód nem csak jpg kimenetben ment? Ha igen, akkor korlátozottabb a használhatósága.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Bandika447
üzenetére
Amint azt sejtheted a szenzorméretből, a zajkezelés, a low-light, stb. nem a rendszer erőssége, az APS-C is, de főleg az FF sokkal jobb. De ettől függetlenül simán elég lehet az MFT is, nekem 12 éve (az első E-M5) elég ez a low-light tudás - egy-két fényerős objektívvel megtámogatva. Természet és tájfotó alkalmasság inkább a választott objektívtől függ, gyakorlatilag minden kapható, csak az ár lehet kérdéses.
A live composit (Olympusom van, de gondolom a Pana is hasonló) jópofa játék ha nem akarsz az utómunkával foglalkozni. -
Jahno
veterán
válasz
Bandika447
üzenetére
4k szerintem nem, live conposit többnyire szopó, kár rá építeni a többi szubjektív. Képeim 90-X%a ezzel készül, de estét azért nagyon nem bírja még a sötét sem MFT barátja. Pontosítani kellene. Amúgy meg jó cucc és nyomni kell én kitobival el vagyok 10+ éve, maradék 10% és meló a szopós. De az nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest