Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
HollyBoni #103662 üzenetére
Az Oly zoom a masik iranyba csavaradik, ha felvaltva hasznalsz Pana es Oly zoomot, lehet, hogy agyfaszt kapsz ettol. En azt kaptam. :-)
Bicikli orszagut, vagy terep? Ez nem mindegy a razkodas mennyisege miatt. Ha sokat razkodsz, akkor inkabb fixeket vigyel, kar lenne ha a tatyoban halna meg egy 12-35/f2.8.
Van 12-32, 12-35 es 14-140 -em is. A 12-32 a palacsinta gep-zsebrevagos szettem, a 12-35 amikor tenyleg keszulok fotozni, a 14-140 pedig az univerzalis, mindenre jo szett.
Ha biciklizesnel leginkabb tajat fotozol, akkor akar egy AF nelkuli fix is jo lehet, az nem tud elromlani es filleres tetel. Ha kell a zoom, akkor egy 14-140 szerintem jobb mint egy 12-60.
En a razkodas mennyisege alapjan dontenek elso sorban, utana a latoszog, es csak utana a fenyero szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest