Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth

őstag

válasz luciferc #96 üzenetére

nem idézném be azt a 10-20 mondatot, mert nem akarok annyit írni, ha kell szivesen odadom a könyvet és megérted. ''attól, hogy valamit hosszan és körülményesen írnak le, hogy megetessék a néppel ez mekkora nagy dolog, az attól még nem biztos, hogy az.'' ez le van írva 100 oldalban a kereskedelemről hány ezer oldal van leírva??
    nem akarok vitatkozni, de sztem egyáltalán nem alja munka. nem porszívókat árulok és nem fölösleges termékeket, hanem olyanokat, amik segítenek az egészség megőrzésében. egyenlőre még azért nem árulok semmit, mert előbb magamon szeretném kipróbálni őket, mert nem akarom becsapni a barátaimat, hogy valami olyat vetessek meg velük, ami nem hat. idáig 1 terméket próbáltam ki, amiről pozitív tapasztalataim vannak.
    lehet ezt a melót undorítóan csinálni, mindenkinek midnen szart el akarsz adni és midnenkit be akarsz szervezni, de az mlm-nek pont nem ez a lényege. én nem fogok senkihez odamenni és az utcán ajánlgatni a termékekete, hogy figy ezt vedd meg. az ismerőseim, barátaim körébenfogom csinálni és nem is az a célom, hogy meggazdagodjak belőle, hanem, hogy egészségesek maradjanak a barátaim, ismerőseim.
    ha azt vesszük, hogy a földön minden élőlény addig él amíg növekedik és ezt megszorozzuk 6al, ez elég elrisaztó szám. az emebr kb 20-25 éves koráig növekedik, vagyis 120 évig kéne élnünk átlagban. ezt az arányt midnen állat teljesíti, orvosok bizonyították, csak az emebr nem!!! akkor most el lehet gondolkozni, hogy egészséges vagy vagy nem???

Új hozzászólás Aktív témák