Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti009
csendes tag
tok de nekem pár nap alat el romlot nem nagyon érte meg
-
balintproof
aktív tag
Tudtok vmi hacket a játékhoz? Kicsit unalmas már a monoton mob öldöklés, jó lenne vmivel feldobni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És honnan lehet letölteni, hogy müködik, stb.? -
peti009
csendes tag
ugyan az mint te és 38 as
-
peti009
csendes tag
csak ti 2 en irtok?
-
balintproof
aktív tag
-
hopp008
tag
válasz
balintproof
üzenetére
ez olyan mint a kovács kb oan 70%,hogy sikerül.
De 10k-ért tudok adni neked!Meg RIB+6 eladó!!!! 1-milka 500k!
-
hopp008
tag
Másik birodalomba hogylehet átmenni?
-
hopp008
tag
válasz
balintproof
üzenetére
Nem áldástekercs,hanem lélekkő tekercs!
arra jó,hogy amibe beraktál felszerelésedbe követ a követ iveszii,és berakhatod másba! -
hopp008
tag
válasz
balintproof
üzenetére
Énis!!!
hanyas szintü vagy?(nemhúznál fel 40-re?)
vagy esetleg más innen?
adná érte,eggy lélekkő tekercset!(38 vagyok 80%-on) -
hopp008
tag
Sziasztok!
én is szoktam jáccani!
a játékban 123tomasz456 vagyok ha esteleg valaki ismer! -
peti009
csendes tag
miröl irnak?
-
balintproof
aktív tag
-
peti009
csendes tag
de xD irjon már valaki senki nem tudja mi az a ddmt2?
-
peti009
csendes tag
hello a tizenkét szellem kard az elég lasu szerintem nem az a legjob talán a tünde kard
külömben van valakinek privát szervere vagy tugya valaki hogy a ddmt2-öt hogy lehet fel rakni?
-
balintproof
aktív tag
Hogy tudok legegyszerübben átjutni chunjoból jinnoba?
-
akoska654
csendes tag
de a legjobb a tizenkétszellemkard

-
akoska654
csendes tag
érrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrteeeeeeeeeeeem

-
akoska654
csendes tag
mindenkinek fms e van jobb a rib
-
akoska654
csendes tag
assz ami céhet 30 vagy 40es szinten lehet 20000jang

-
akoska654
csendes tag
még csak 1napja jáccok és20as testi harcosvok a nevem:dumbi120 aki a dravon van és kissebb nálam az írjon és húzom [ch2őn szoktam]

-
Patrick
addikt
válasz
balintproof
üzenetére
Én is

-
Patrick
addikt
válasz
balintproof
üzenetére
Már rég játszottam, nem is tudom, ja igen ORK-oknál.

-
Patrick
addikt
válasz
balintproof
üzenetére
Nekem 3-nál törte be, egyet meg elloptak.
Most +6ra gyűjtök majd 
Amúgy szintén testi.

-
Patrick
addikt
válasz
balintproof
üzenetére
34-es őőő vörösvaspengém van és harcos vok

-
Patrick
addikt
válasz
balintproof
üzenetére
Kissé igen, már én is ritkán játszom vele, majd elkezdem valamikor, vagy is folytatom.

-
balintproof
aktív tag
válasz
balintproof
üzenetére
Kihalt a topic?

-
kula97
csendes tag
csa

-
balintproof
aktív tag
Céhet hányas szinttől lehet létrehozni és mik a feltételei?
-
Blablabla1
csendes tag
Miért KELL "" MÁSHONNAN" Letőlteni?? -
Gre@T
tag
Üdv,
Leszedtem a legújabb verziót "http://torrent.gfsrv.net/Metin2_HU_20090526.exe.torrent" 600 mega körül van a telepítő. Windows 7 alatt a telepítéskor 7 megányit tömörít ki és ott megáll és kilép.
Valakinek valami ötlete?
-
huskydog17
addikt
Hello!
Ma kipróbáltam ezt a játékot, de valami nagyon nem stimmel vele. Sok technikai probléma adódott, amiknek köszönhetően játszhatatlan a játék!1. A játék mindenhol (bárhol vagyok a játékban) akad, a lakott területken több másodpercig megáll minden.
2. A játékban miért nem működik a V-Synch?
3. Semmilyen képjavító technológiát sem lehet aktiválni (Anti-aliasing, Anisotrop Filter)Az utolsó kettőt "ráerőszakoltam" a játék indítófájljára (metin2.exe) az Nvidia Control Panel-ből. A gépem több, mint bőven elég az ajánlott követelményeknek.
Mi a baja?
-
Blablabla1
csendes tag
Ur Isten!!
Már nem is tudom mikor játszottam vele....jah tudom, RÉG!
Sajna nem is fogok Tudni vele játszani....Lehet ELADÓM ( Draco server 33lvl Harcos lómedál, FMS+3 asszem,+3 bot, +7 harci villa meg sok minden...) HA ESETLEG valakit érdekel...
NEM, csak személyesen akkarom átadni NEHOGYMÁR "Csalónak mondjanak"
-
serif91
csendes tag
nekem a metin2.us szerón van 1 lvl 77es arahan wariorom listhmosban (free kingdom)
tűrhető játék bár nem szeretem mikor a smith tördeli a cuccokat -
AMD Power
titán
Már szedem is le a játékot.. meg kell néznem.

-
Patrick
addikt
válasz
Blablabla1
üzenetére
Ejnye bejnye!!!

-
Blablabla1
csendes tag
Ugyan...
ÉN is Használok Hack et és ép ma néztem meg....Nem vagyok kirugva....
Persze, nem vagyok 60lvl. -se .
DE hát én jól is érzem magam igy.. csak nem fizetek előnyőkért.. hanem megszerzem
Ui; a Felelőségért nem válalok semmit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patrick
addikt
válasz
Blablabla1
üzenetére
Passzolom a dolgot, sztem páran csaltak, legyen az bármi... amit használtak, aztán kick.
-
Blablabla1
csendes tag
Nincs senkinek hozzá fűzni való?

-
Blablabla1
csendes tag
Hmm.

Néztem a Metin2.hu fórumot, elgondolkodtam, vajon hogy tűnnek el /Törlődnek/ a Főbb metinezők, Klán vezetők "Egyéniségek".
Olyasmi gondolatom támadt; Mi lenne, ha én akarnám "Törölni" hogy csinálnám.
Higgyétek el szerintem nem is olyan Nehéz lenne
1. Benne kell, legyél a "Felsőbb osztályba" vagyis nagy is kell lenned és ismerned is kell, mondjuk úgy az ~ellenséget.
2.Mod vagy GM, SM, vagy Ki tudja, miien Prioritásban kell, hogy legyél. Csak úgy érdemes Kickelni
3. A jelentés, amit adsz a GAME SERVER kezelőinek Gameforge 4D GmbH (A németek) nem láthatja, és nem ismerheti senki, vagyis még a másik GM, SM, MOD, vagy, hogy az ATYA Ur isten Becézések és Istenítések vannak. Stb. sem tud rollra
4. A Gameforge 4D GmbH van olyan hűje, s van, hogy ezeket a karaktereket úgy, ahogy van a kukába dobja (Sajnos nem tudok olyanról, hogy KI is vizsgáltak volna 1 is hogy; ugyan Tényleg Hack-elt Karakter LENNE az az 50 - 70 lvl szintű karakter....Amúgy ha ez igaz lenne, Felteszem EZ csak egy feltevés!
DE ha még is valami HASONLOSÁG LENNE a tényleges igazság mellet, vajon mekkora Prioritásban kellene LENNIE-LENNIŰK azoknak, akik ezeket ugymond törlik?
MERTHÁT ezeket NEM törölhették automatikusan NEM?Srry Ha EZ!!! NEM így van, illetve valakit megbántok

-
Steve-S
tag
Nekem Vista x64-en teljesen jó volt!
-
Blablabla1
csendes tag
Huha
Ezek kemény kérdések
Én úgy tudom, hogy nem támogatja a VIStat a játék.(ill. . lekel tölteni valami mást is a vistan való futatáshoz.)
Bár kicsit Sajnálom, hogy nincsen a metin2.hu nak SUPPORT - támogatása, mert szerintem kellene
JA amikor újra telepíted, ne feledd, hogy mindig UJAT Húzz le az oldalról. Ki tudja, frissítették az óta, és a régi meglévő tőmőritett metin2 -del már nem fut!
-
Solt
csendes tag
Sziasztok!
A gépemen Vista van. Mikor telepíteni szeretném a játékot akkor csak 7 megát telepít. bármit csinálok vle nem megy. A másik gépen xp van azon megy. Jó lenne ha ezen is menne. Tud valaki segíteni benne?
-
mate0217
aktív tag
-
mester07
csendes tag
Üdv.
Lenne egy hatalmas gondom!Ujra telepitettem a rendszert és amikor elakarom inditani a Metin2 exe fájlt azt irja ki hogy "A windows nem tudja elérni a megadott eszköszt elérési utat vagy fájlt!Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel!"
Mi lehet a gond??
PLS! Segitsetek!
köszi
-
Vertigo
aktív tag
Egy ideje en is tologatom a metint (alt baratnommal, neha munkatarsakkal is), most epp 31-es vagyok...
Vacsora mar megjavult, viszont azt mondjatok az ork fogas dolog is bug? (a pao-s gyuru dobos dolog nalam viszonylag hamar megvolt)
Az orkfogas dolog az most csak nagyon ritkan dob orkfogat, vagy egyaltalan nem? (baratnomnek meg nekem se dobott eddig fogat semmi
)fms-t amugy merre erdemes keresni?
adatok alapjan nem tunnek olyan brutal cuccnak, mit zabal rajta mindenki? (b@xott draga is) -
Blablabla1
csendes tag
PLS
Valaki megoldást tuna adni a Fhis-bot ra?!
PLS nagyon jo lenne.

-
Patrick
addikt
Úgy látom tisztítás folyik...

-
Blablabla1
csendes tag
TYŰŰŰ
A Draco top 1 KLÁN vezetőt is Banolták ( nem tudja miért, sok ellensége volt
Meg vagy 40 toppos embert ( 40-60 lvl kőrűl???? )NEM a GM ek törölnek hanem a németek, max a GM-ek javasolhatják a tőrlést...
Vagy esetleg feltőrték a kodját és kitörűltették vagy mi??U:i; Pedig hogy vágytam volna 1telekre kováccsal a tetején

[ Módosította: Bordoi ]
-
Blablabla1
csendes tag
Olyan izgi

ALig várom az estét hogy játszhassak. Megcsinálom a Vacsi kűldetést ( MAX ; 10.000exp
) oszt még van valami horgász verseny is. NA arra kiváncsi vagyok !BAker ki tudta belőni magának a FISH bot hack-et mert én nem..Ha valaki tudja PLS irjon már mert a " főteren" olyanokat árulnak / 6-8 kagyló, kőppenyek, Rahedli festék STB../
hogy ha 1-2 hétig horgászok akkor se tudom kifogni őket....
-
Patrick
addikt
válasz
Blablabla1
üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, anno próbáltam is, igaz pl medve epe kellett, megvettem és nem fogadta el a szakács, szóval az ork fog sem jó. Sajnos meg kel csinálni a küldit, csak kurta nehéz, én már annyit öltem és egy fogat nem dobott.
-
Blablabla1
csendes tag
HÁT mit mondjak .. HA őrűlök
OKé fogom majd az arcomat..... Amúgy jah nehéz ez az Ork dolog. Meg azis hogy 30valahány lvl nél megcsinálod a urieles kűldetést, majd mondja hogy hogy később be kell menni az Ork völgy kőzepén található toronyba. Tippként még hozzá tesszi; minimum 40lvl legyél
Ugy gondolom nem kéne Hack-t használni ha nem lenne (TULZÓAN) nehéz, vagy mittudom én...
Betetem volna a Bolt szekcióba kűlönbőző tárgyakat amik kérnek a kűldetések...Igy 1xűen megvásárolód őket, jól jár aki megveszi ( megcsinálja a kűldetést) , Jól jár az M2 mert pénzt kap és nem használnak HACK et...
OKÉ nem tul jó az elképzelésem, de valami kopenzáció is lenne aki RENDESEN megcsinálja a kűldit.
Ha veszek ork fogat az nem jo a Kűldetéshez?? (Nekem azt mondták hogy nem
) -
Patrick
addikt
Nézd ha hackelt és úgy gyűjtött xp-t vagy pénzt, akkor meg is érdemelte. Mindenki úgy odavan, hogy jaj jaj MH-t bannolták szegény... Őszintén szólva engem nem érdekel úgy kell neki. Miért hackelt, ha egyáltalán tényleg hackelt. Bár sokan csinálják, nem csak Metinben.
Más próbál tisztán játszani, pusztán azért mert tetszik neki a játék és élvezi és nem azon jár az esze, hogy legyen a legjobb legerősebb, legnagyobb. Persze ez csak az én véleményem.
Egyébként ha már téma orkfogas küldi, a tököm teel van vele. Bár volt egy patch, állítólag sok mindent javítottak, pl a vacsorás küldit, de jó lenne ha az okrfogas is javítva lenne.
-
mate0217
aktív tag
válasz
Blablabla1
üzenetére
Szerintem egy kicsit kevesebb smile legyen a hszedbe mert szólni fognak

-
Blablabla1
csendes tag
Na most ?!
Kifogytunk a témából vagy csak nincs érdeklődő?
Apropó; Banolták a " Magyar Harcos-t" ( aki a TOP 1. volt ) mert Hack el Gyurta fell magát.... MÁR SENKI SE ÁRTATLAN!!
Elgondolkodtam én meddig használhatom a hacket mire valaki unatkozó GM észre vesz?
DE nem ez az aggasztó, hanem hogy MH nem most kezdte a játékot .. KB ; béta verzióban amikor még MAX ha 50 ember játszott rajta..
Vagyis ismerniűk kellet egymást a GMek - és a Játokos-ok . DE EZ pusztán FIKCÍÓ nem biztos hogy igy van..[ Módosította: Bordoi ]
-
Patrick
addikt
válasz
Blablabla1
üzenetére
Az igen, no comment.
-
Blablabla1
csendes tag
Ej, de megy most a magyar M2 fórumon a GM/ SGM / stb.. meg minden kisherceg köpködése.(Amúgy szerintem megérdemlik <még mielőtt kidobnak; SRRY Ez van!>)
Engem is Banoltak régebben, Mondván az én problémám Nem hozzájuk tartozik, és Sérti őket, hogy mégis tegyenek valamit./ Lese. Pottyantják trágyával. Szépen OKOSAN megfogalmazva a Cuccot;) /
HÁT. Ez van, sokan vagyunk a servereken. Felügyelet meg nuku. Ha baj van? Húzzál sorszámot és írd le NÉMETŰL a PROBLÉMÁD hátha ugyan azt megkapod, természetesen németül, amit fent említett Cuccod;)) (RŐHEJES)
DE ha BAZ Leírod az elégedetlenséged. Na, az már banos szagú
-
Honda_Fire
tag
válasz
Blablabla1
üzenetére
Hát igen vacsorás küld is izgi téma... majd lesz valahogy az is
-
Blablabla1
csendes tag
HÁT igen Van 1-2 furcsaság a MAGYAR serveren
PL: mennyi idő mig kijavitjak a Vacsora kűldit???
ORK fogrol nem is beszélek... 32lvl vagyok... de nem hogy alig tudom őlni az orkokat,nem is dob fogat... Goo Pae-t ről nem is beszélve... KB 50. -re adta be.
Meg a legfurcsább: Hogy árulhat valaki 1X re TŐBB FMS-t + RIB-t, hogyha 100ból 1X, 2X dobb?? És nem 2, 3 db-ra gondoltam hanem 5-8 db... / főleg hogy mindenki ARRA vadászik/
DE 1 pozitivum is vann; NINCSENEK GM ek a Dracon[ Módosította: Bordoi ]
-
Patrick
addikt
válasz
Honda_Fire
üzenetére
Én vagy 2 hete nem nyomtam, ma ültem le metinezni, léptem két szintet és most ébenfát keresek 100-at, mert kell a kovácsnak

-
Patrick
addikt
válasz
Honda_Fire
üzenetére
Így van.

33-as vagyok már. Épp a kovács küldit oldom.
-
Patrick
addikt
válasz
Honda_Fire
üzenetére
Ennyire nehéz küldi? Uhh baszus.
Igen, szerintem belefér.
Meglássuk hogy lesz. 
-
Honda_Fire
tag
Nem csináltam még meg, uj karim van ami most 24 es
Az orkosnál nagyon ritkán dob és kb 100 ból 20at fogad el
nagyon geci...
Nővérem leadott már vagy 400at, és kb 60nál jár...
Annak örülök ha csatlakozol
nemolyan vészes idő mire lesz.
DE akkor adoval mindennel járna mindenkinek hogy meg tudjuk venni a területeket, házakat és a KOVÁCSOT
ami nagyon nagy segitség lenne + oláskor.
Remélem aki akar csatlakozni annak ez belefér
-
Patrick
addikt
válasz
Honda_Fire
üzenetére
Hali, én szívesen csatlakoznék a PH-s céhez. Pegasuson vagyok.
31-es harcos. Golgota. 
-
Patrick
addikt
válasz
Blablabla1
üzenetére
Hali.

Az orkos küldetés megoldottad már? Amikor ork fogakat kell gyűjteni, hát nekem nem dobálja hiába irtom őket.
Valamint a normál majomkatona és majomhajító az merre van?

Köszi.
-
Honda_Fire
tag
Hack kicsit engem is érdekelne
Céhet akarok csinálni de még vagy 1 hónap mire én elérem a 40es szintet.
A játék szépsége hogy telkeket lehet venni, saját kovácsot házakat ( a kovács +50% al nagyobb esély a tárgy javitásra...) Tehát mindenképpen megérné
Szerk.: ha kész a Céh egy PH-s céhet kéne csinálni
tehát aki tud és a Pegasus on van az jönne oda, valaki esteleg ? -
Blablabla1
csendes tag
Hi
GONDOLTAM hogy felkelti az érdeklődést... de nem dicsekedni akkarok a Hack ek el....
Tény, sok fajta HACK van és SOK VIRUSAL ÉS SPYBoot al....Én amugy a Draco Serveren vagyok BandorL 32lvl -s Harcos..
VAN már SárgaFMS+1
Sok hűlye kűldetés van ami nem oda illik- vagy BUG-os....
DE ha van kérdés ... Megprobálok segiteni....PM ben....[ Módosította: Bordoi ]
-
superfinest
tag
válasz
Blablabla1
üzenetére
Hi!
A hack helyét leírnád
thx. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mate0217
aktív tag
válasz
Blablabla1
üzenetére
Hát én pont ezért nem küldök smst semmilyen játékban

-
Honda_Fire
tag
Ma akartam topicot nyitni neki

Szerintem jó játék, nővérem vett rá h játszak, még a Pegazuson
Az uj szeróról tudtok vmit ? van gyorsabb fejlődés iesmi ?
Ki mien karival nyomja? én Harcos LV 24
-
mate0217
aktív tag
lvl18
-
Steve-S
tag
Én kb. 1 hete kezdtem el, Ninja-val vagyok lvl 16-on már. A játék nagyon bejön engem a gyatra grafika nem zavar annyira, a játékélmény feledteti. Ezelőtt még nem játszottam MMORPG-vel, erre is csak haverom vett rá, de eddig nem csalódtam!

-
mate0217
aktív tag
lvl11

-
mate0217
aktív tag
Nekem egy lvl9s warriorom van

-
mate0217
aktív tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Van vki a Meangon?????
-
birozoli7800
senior tag
válasz
superfinest
üzenetére
Én a héten kezdtem vele játszani. A játékélmény nem rossz de a grafika elég gyatra.
-
superfinest
tag
Senki nem játszik vele?
-
superfinest
tag
válasz
superfinest
üzenetére
Ja és magyarul is le lehet tölteni.
itt -
superfinest
tag
Sziasztok!
Ez egy ingyenes Dynamic Action MMORPG!
1.Regisztrálj!
2.Töltsd le!
3.Telepítsd fel!
4.Jelentkezz be az Accuntoddal majd játsz.
1-2 képet is mutatok.

Alapjába véve nem rossz játék, igaz grafika híján van.De a játék élmény nagyon jó.
innen be lehet regisztrálni és letölteni a játékota játék
Próbáljátok ki, megéri!
Jó Szórakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)