Új hozzászólás Aktív témák

• Lőre

tag

Én mégcsak nem us magát a tényt tartom felháborítónak ebben a paprika sztoriban,hanem azt hogy már tavasszal voltak híradások arról,hogy mérgező anyagokat tartalmazó paprikaszállítmányt importálnak braziliából!!!!
    Anno még a fókusz vagy melyik műsor is témázott ezügyben.
    Mindennek tudatában és ellenére kis hazánkban egyes cégvezetők mégiscsak ugy ítélték meg ,hogy mérgező vagy nem azért csak fölzabáltatják a néppel!!
    Fő a profit alapon,szerintem ugy gondolták,hogy majd fizetnek valami nevetséges bírságot aztán kész.Elvégre az extra haszonból simán kifutja.
    Aki ezt elkövette azt tömeges egészségkárosításért úgy sittre vágatnám ,hogy a műanyag lakat is rárohadna a cellarácsra mire szabadulna.
    Persze tudom hogy ez nem egyedi eset,és a multik meg egyéb kiskirályok magasról tesznek a fogyasztóra,a zsíros haszon reményében,és szinte mindent megúszhatnak,mert egy sereg ügyvédjük áll készen ,hogy szarból kinyalja őket patyolat tisztára.
    Mégegy kérdés ,mi lesz a jövője ezek után a magyar paprika exportnak??
    Mert a külföldi közvéleményben ebből az esetből éveken keresztül egy dolog fog megmaradni!!
    A MAGYAR PAPRIKA MÉRGEZŐ!!
    Mi lesz a termelőkkel akik amúgy tökéletes minőségű paprikát termeltek és emmiatt nem tudják majd eladni sehol az árujukat,mert ezzel elintézték a teljes magyar paprika piac jóhírét egy időre.
    Mire felejtésbemerül addígra meg mások veszik át a helyüket a nemzetközi piacon.
    Dehát gondolom XY főigazgató atyaúristen úrnak ez nem szempont mert a számla dagadt a bevételtől.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés