- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
guest
veterán
csak batoritasnak, hogy azert nem olyan rossz a helyzet:
2000 januarban diplomaztam mint programozo (föiskolán üdültem 5 évig,csak a faterom mondta, hogy elzárja a pénzcsapot ha még egy félévet megpróbálok ottmaradni)
aztán dolgoztam szervizben, csavarhúzóval 3 honapot összesen ugy 100k-ert :)
ezután kimentem nemetorszagba havi 10000dem-ért
két és fél hónapig
aztán mégegyszer 2 napig akkor 1000dem -et kaptam, mert menet közben behalt a projekt. fuck DT!.
ezután lógattam egy kicsit a lában,mer aki ennyit gürizik, annak ez jár..
az utóbi másfél évben pdig pesten lakom/''dolgozom''
mint programozó. 16eur/óra+áfás konstrukcióban
:) kis ország kis pénz :)
eddig életemben 4 állásinterjún voltam. (1 a szervíz, de oda haveri alapon)
önéletrajzom annyi van mint a szemét, hogy az aktuálisban épp mi van, arról fogalmam sincs. ez mondjuk vicces volt interjún :)
szóval szerintem ahoz, hogy jó álláshoz jusson valaki, két dolog kell:
szerencse, és pókerarc.
a többi túró. hogy mennyi és milyen gyakorlatod van, hogy hany nyelvet beszélsz, hogy hol és miböl diplomáztál. senkit nem érdekel igazán. csináld meg amiért megfizetnek, vagy tünj el..
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest