- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Köszi a patchet

Illegál témában hallottam valami olyasmit, hogy pl. játékok, zenék esetén azt nem illegális csinálni, hogy letöltöm, kipróbálom, és eldöntöm, h tetszik-e. Mondjuk ez elég furcsa, hogy próba- ki meddig próbálgat ez nagyon sikamlós ügy, pláne, ha utána kijelenti, h neki nem tetszik, pl. a single részt végigjátszottam, de közben folyton az járt a fejemben, h abbahagyom, letörlöm, mert nem tetszett. Meg a zenét, ha nem terjesztem, csak én hallgatom, akkor azt hiszem le szabad tölteni. Bár ezek csak ilyen hír- morzsák (ráadásul dc chaten hallottam őket- úhogy nemtom mennyire megbízthatóak) Pedig jó lenne tudni, hogy a törvény mit mond Mo.-n, mert pl. amerikában tuti, h illegál az egész. Hogy most nálunk mi lett a vége nem tudom, de szerintem nagyon sok ember nem tudtja- pl. az biztos, h dvd-t másolni lehet, de árulni nem, uaz, mint anno vhs kezettával.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Alkoholista nevelde
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest