Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Az 530-as és az 550-es ugyananazt a méretű (És gondolom gyártástechnológiájú) CCD érzékelőt tartalmazza. Viszont az utóbbira két megapixellel több van rázsúfolva. Szerintem az ekkora érzékelőre rázsúfolt hétmillió pixel már sok. Ebben a kategóriában, ahol szerintem az épeszű ember maximum normál papírképet rendel a jólsikerült fotóiról, bőven sok az öt megapixel is. Igazából az 550-es egy ráncfelvarrott 530-as, akkor lett volna értelme, ha a nagyobb felbontáshoz nagyobb érzékelőt építenek be.
Persze ez a személyes véleményem, ha tetszik az 550-es, akkor vedd meg, rosszul nem jársz egyikkel sem.
szerk: Normál papírképnél a 9x13-as méretre gondoltam.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Az 540 tud 640x480-as VGA videót 30fps-el, a kistestvér csak 10fps-el. Az 540-esen van zársebesség, és blende előválasztás, az 530-ason nincs. Én is most rendeltem az edigitáltól egy 530-ast zsebrevágható kompaktnak, Nikon D50 mellé. Kollégámnak 540-ese van, tegnap megnéztem. Hiába nagy a kijelző, nekem nagyon pixelesnek, fakónak tűnt, és még ''villódzott'' is, gyenge a képfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest