- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz Alamos #14778 üzenetére
"- PCI-E 2.0-ás támogatás
- SLI támogatás
- Intel Quad támogatás"A PCI-E 2.0 nem táp, hanem lapfüggő, amúgy meg hülyeség szerintem. Quad támogatás nem létezik, csak esetleg marketingfogásként ráírják, mint pl. a RAM-ra azt, hogy SLI-ready. Tehát szép meg minden, csak értelme nincs. SLI-t is a lap biztosítja, más kérdés a 6 pin-es csati, de azt lehet átalakítózni, ha nincs (SLI-be meg 8800-as széria alatt értelmetlen belevágni, sőt, bármilyen kártya esetén értelmetlen az én meglátásom szerint )
Konfigot nem írtál. De az Enermax Modu82+ sorozatát lesd meg, pl az 525-öst, jobb és halkabb, mint a Liberty. Illetve a Corsair HX520-at, ez gyakorlatilag egy Seasonic M12, csak sokkal olcsóbban.
PFC nélküli tápot nem kaphatsz már, ezek a tápok meg szinte kivétel nélkül aktív PFC-sek.Geza26: nem volt egyik sem nekem, de állítólag halkabb egy kicsivel. Persze ez szubjektív...függ a füledtől, a gépedtől, a házadtól, milyen helyen laksz, meg a bolygók állásától Megbízható táp amúgy, csicsamentes, fincsi. És nem is drága.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Aktív témák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Mini-ITX
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...