Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz Alamos #14778 üzenetére

"- PCI-E 2.0-ás támogatás
    - SLI támogatás
    - Intel Quad támogatás"

A PCI-E 2.0 nem táp, hanem lapfüggő, amúgy meg hülyeség szerintem. Quad támogatás nem létezik, csak esetleg marketingfogásként ráírják, mint pl. a RAM-ra azt, hogy SLI-ready. Tehát szép meg minden, csak értelme nincs. SLI-t is a lap biztosítja, más kérdés a 6 pin-es csati, de azt lehet átalakítózni, ha nincs (SLI-be meg 8800-as széria alatt értelmetlen belevágni, sőt, bármilyen kártya esetén értelmetlen az én meglátásom szerint :D )

Konfigot nem írtál. De az Enermax Modu82+ sorozatát lesd meg, pl az 525-öst, jobb és halkabb, mint a Liberty. Illetve a Corsair HX520-at, ez gyakorlatilag egy Seasonic M12, csak sokkal olcsóbban.
    PFC nélküli tápot nem kaphatsz már, ezek a tápok meg szinte kivétel nélkül aktív PFC-sek.

Geza26: nem volt egyik sem nekem, de állítólag halkabb egy kicsivel. Persze ez szubjektív...függ a füledtől, a gépedtől, a házadtól, milyen helyen laksz, meg a bolygók állásától :D Megbízható táp amúgy, csicsamentes, fincsi. És nem is drága.

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Aktív témák