Hirdetés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz zolee0307 #98 üzenetére
Elég.
(Egyszer meg kéne nézni, hogy hányszor írjuk le a topicban az ''elég'' szót, sztem mire elérünk az ötezerhez abból 4800-ban benne lesz... milyen jó, hogy ott van az első hozzászólás, amit ha el is olvasnák az emberek 4800 helyett csak 2 alkalommal kéne leírni... szóval tiszta haszon... )
MOD:
Csákk:
''én nem ajánlanám mert atx 2.0 ahogy elnézem''
Ezt kifejtenéd bővebben, mert nem igazán értem a gondolatmenetet....
[Szerkesztve] -
Kormi76
aktív tag
Itt a link (orosz nyelvű) a tápomról, képekkel stb. nézzétek meg, hátha láttok valamit, ami szemet szúr. Vagy csak úgy általában, ha kiváncsiak vagytok rá. [ár: 3600Ft]
[link]
Félre értés ne essék, én nem reklámozom a tápot, tudom, hogy nemjó... csak érdekel mit láttok ki belőle.
NEM ajánlom senkinek! -
Csákk
senior tag
válasz Szten Márs #101 üzenetére
ahhoz a konfighoz nemártana az atx 2.2 es szabványú táp
igazából nemtudom mi a különbség az atx 2.0 és 2.2 között, de
biztos nem hülyeségből találták ki^^
-
Szten Márs
nagyúr
''igazából nemtudom mi a különbség az atx 2.0 és 2.2 között''
Na pont ezért nem kéne ilyeneket írkálnod.....
Az ATX 2.0 (2.01) az tervezési szabvány, elektronikára vonatkozó. Az ATX 2.2 pedig formatervezési szabvány, köze nincs semmilyen elektronikához így tökmindegy a konfig szempontjából. -
Csákk
senior tag
válasz Szten Márs #106 üzenetére
fetsd ki bővebben, érdekelne 2.2 es szabvány, vagy valami linket mert én nem találtam
^^
-
zolee0307
őstag
válasz Szten Márs #101 üzenetére
Akkor úgy kérdezem jó táp-e ez a thermaltake egy ilyen konfighoz, vagy nem.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
-
Csákk
senior tag
-
Csákk
senior tag
válasz Szten Márs #113 üzenetére
csak nincs fent acrobat reader/egyéb amivel megtudom nyitni.....lekell töltenem azt is
na mind1 sok lessz az off^^
-
dzsóbácsi
aktív tag
üdv!...milyen tápot ajánlotok...esetleg2900XT CF-hez is??..sztem egy 500as aktív PFC-s már oda is elég kell hogy legyen...persze jó lenne ha nem kerülne egy vagyonba
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy melyik a legolcsobb táp (természetesen az ajánlottak közül), amin van legalább 1 pci-e csati, 2-3 sata, (molex nem lényeg!) és nem hangosabb az fsp 400pnf-nél? -
BioNiCMaN
addikt
válasz dzsóbácsi #121 üzenetére
Még egy szavazat a Corsair-ra!
Nemtom mié nincs már az Ipon-nál? (Mondjuk lehet, hogy éppen hiánycikknek számít náluk, anno a 7900GS Galaxy-val is úgy volt, hogy leszedték amikor nem tudták időben intézni a rendelését (erre konkrétan emlékszem).
Illetve, ha már a Corsair-nál tartunk, be lehetne tenni a Seasonic után az első hsz-be, miután Seasonic belsővel rendelkezik.
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Kombat
őstag
válasz venember83 #128 üzenetére
Köszi!
Greenpower vs. Bluestom II.
Tudnál írni egy csatlakozó arányt?(Melyiken milynből mennyi van?)
(Hülye kérés mi? ) -
BioNiCMaN
addikt
válasz venember83 #128 üzenetére
Látom, hogy ott van a tápajánlóban, de lentebb, az ajánlott tápoknál viszont nincs ott. Pedig, néhány ember sztem az első hsz-nek csak az ajánlott tápok részét nézi át (az a rész jobban áttekinthető). Szerintem
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
csongi
veterán
[link][link][link]Íme a micase 450-es táp belseje. Sajnos csak mobillal sikerült képeket csinálnom, ezért nem a legjobbak lettek. Azért hátha a hozzá értő szemeknek mégis elárúl valamit. Rendes fényképezővel is megismétlem. Már csak azért is mert elég keveset lehet tudni ezekről a tápokról.[link][link][link]
-
venember83
nagyúr
válasz BioNiCMaN #130 üzenetére
Igaz, tulbonyolitott ez az elso hsz, vhogy at kene rendezgetni, hogy ne legyenek benne ellentmondasok, mert sajnos azok is vannak... Ha lesz ma este kedvem/idom, asszem megcsinalom, talan...
Ugyanannyi csatlakozo van a GP-n es a BSII-n is, annyi, h a BSII kek es kotegeltek a kabelei, amelyek UV aktivak is, allitolag, soha nem probaltam.
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
Ezt a részt szerintem neked szánta az Öreg ( , kicsit már szenilis ):
''Ugyanannyi csatlakozo van a GP-n es a BSII-n is, annyi, h a BSII kek es kotegeltek a kabelei, amelyek UV aktivak is, allitolag, soha nem probaltam.''
Illetve még hozzátenném, hogy:
Kéken világít a kapcsolója
És okosabbak a tápcsatik
Vénember, az a vicc megvan, hogy:
Nagypapa odamegy az unokájához és megkérdi: Kisunokám nem tudod hogy hívják az a német palit aki mindig elrakja a dolgaimat?
Alcheimer nagypapa Alcheimer!
#134 venember83! Már előre is egy nagy Neked!
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Kombat
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz venember83 #139 üzenetére
Látod, így jár, aki csak ctrlC, ctrlV-vel dolgozik.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Overlocker
veterán
Remélem jövőhéten megjön a kicsikém
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #141 üzenetére
valld be csak azér kellett a kilowattos h nagyobb legyen mint nekem asskeemooo
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #141 üzenetére
1kW lesz vagy 0,85kW? nekem a kisebbik DXX-es van, totálisan meg vagyok vele elégedve
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
válasz Overlocker #144 üzenetére
aztán terheld rendesen, hogy el is induljon
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz Overlocker #144 üzenetére
Milyen megfontolásból választottad ezt az izét?
Vagy inkább úgy kérdezem: milyen konfighoz?
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #146 üzenetére
szvsz nincs ertelme vitazni, szerinte jobb es kesz, ugye nem gondolod, h lebeszelsz barkit is a kilowattos taprol, ugyanmar...
Tesztelesi celokra vegulis nem rossz, sot, csak na, sooooooooooook. De az o penzuk, ha tehetik, miert ne
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
válasz Szten Márs #146 üzenetére
Legfőképp azért mert olcsón jutottam hozzá. 2-szor az Aerocool 550W és a Corsair 620W lehet kevés lett volna egy 5ghz-es core2 duo/quad + 2db húzott 2900xtx tesztekhez a jövőben.
Így remélem elég lesz az én és Achill3uS tápja együtt bármilyen teszthez az elkövetkező időben..
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz venember83 #148 üzenetére
Nem akarom lebeszélni, de őszintén kiváncsi vagyok, hogy milyen konfighoz választotta ezt, mert feltételezem nem az aláírásában lévőhöz. Na meg is kaptam a választ.
Bár sztem egy Epsilon ehhez tökéletes társ lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest