Hirdetés
Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz elfelejtette #62 üzenetére
a látszólag jól működött a gagyi táp, de 3 hónap alatt 5 vinyót kinyírt.
Irt még ott, komoly hálózati fesz, ingadozásról is. -
Ebit
addikt
válasz Szten Márs #80 üzenetére
Ez igaz, és talán az is, hogy egyes tápoknál illene minimális terheléssel is üzemelni, valamint nem volna hátrány, ha egyes gyártók némileg több infot adnának a kereszterhelés hatásáról a táp mükődésére vonatkozóan.
Gondolom a fentekban egyetértünk? -
Ebit
addikt
válasz Szten Márs #85 üzenetére
Szándékosan nem irtam gyártót, de nem csak a Zen sajátossága.
Konkrét kérdés Coolink Cool AP550X tápról mi a vélemény, mert a tápajánló ellentmondásos. -
Ebit
addikt
válasz venember83 #148 üzenetére
Tényleg át kell irni az első hsz-t, mert ezt sem láttam az ajánlot tápok között.
-
Ebit
addikt
válasz Ace Ventura #648 üzenetére
anno nekem is delta táp volt az Asus házban, az általad leirt konfighoz bőven elég, és feltehetőn gari is van rá.
-
Ebit
addikt
válasz Ace Ventura #651 üzenetére
Meg szvsz ha a táp miatt megpusztul vmi, akkor arra ugyanúgy vonatkozk a gari.
Terminél az igazság, bár biztos hogy nem egyszerú a feladat,és mostanában elég érdekesen fogalmazzák a garanciális feltételeket. -
Ebit
addikt
válasz Ace Ventura #701 üzenetére
Igen az, a 7600 gt is elviszi.
-
Ebit
addikt
válasz Ace Ventura #705 üzenetére
Szivesen.
-
Ebit
addikt
A TT-vel a cmos setup h/w monitorban a feszkók (12v/5v ilyesmi) kb 0,5v-al vannak a névleges alatt, ez az ami idegesített (nem tudom számít-e).
Nem mérvadó, de ha megveszed az FSP-t ami, korszerúbb táp , azért fogsz idegeskedni, mert a biosban kijelzett feszek kb 0,5v-al a névleges felett lesznek.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
válasz venember83 #899 üzenetére
Teszünk rá pici kinai neonokat, ezen ne múljon.
-
Ebit
addikt
válasz venember83 #1110 üzenetére
mig AGP-sen ketto,
Pontositás, egyes Sapphire AGP-s kártyákra került két molex,- feltehetően megmaradt raktárkészlet- a többin a jelenleg elfogadott PCI-e tápcsati van. -
Ebit
addikt
válasz jediweb #1490 üzenetére
Az 1950 pro rovatban is megtalálod a kérdésekre a választ.
Táp tekintetétében, érdemes egy 400 w-feletti minőségi tápot használni,tekintettel, hogy te Agp-s verziót használsz, kis feszekre is szükséged van.
/ A gyárói ajánlások általában túlzóak, finoman szólva felelősség elháritóak/
Driver vonatkozásában, nem feltétlenül a legújabb a legjobb a vga-d számára, irtad, hogy a 7.7-el jelenleg nincs gondod, én viszont mindenképpen, alcsonyabb verziószámú, pl 7.4 Control panelos változatot javasolnék. -
Ebit
addikt
válasz jediweb #1495 üzenetére
Szerintem még érdemes lenne egy másik táppal is megprobálni, lehet keresztterhelési probléma is./ Ismerősnél is gond volt a Tagan esetében, és a kisebb chieftec táp vigan vitte a szintén Agp-s 1950 pro-t/.
Viszont az Ati vga-k meglehetősen háklisak a beállitásokra, én javaslom a gyártó oldaláról letölteni, a legutolsó verziót a HIS driveréből./általában ezekbe a tuning opciókat is integrálták/.
Az viszont egyértelmú, hogy akár manuálisan, ki kell gyilkolni az előző vga drivert. -
Ebit
addikt
válasz mikk2000 #1507 üzenetére
12V-os kiegészítő tápcsati
Pontosan a nevében is leirtad, de a fő energiaforrás az AGP port.
Lényeg neki, nem az ő tápja elméletileg jó volna, hatőkéletesen mükődne,de az ismerős is egy ugyanilyen táppal és vga-val szenvedett.
mikk2000 által lirtakkal egyetértek, egyedül a bios frissitést tartom feleslegesnek.
Én javasoltam neked táp/cseré próbaképpen/ és vga meghajtó driver cserét korábbi 7.4 -es alatti verziókra, szakemberrel érdemes lenne átmérni a tápodat.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
válasz mikk2000 #1511 üzenetére
Racionális logikával is meg lehet közeliteni, azért alakitották ki a + tápcsatikat, hogy a Vga csatoló prton jelen esetben Agp porton át nem vihető teljesitményt kiegészitsék a szükséges mértékre.
Természtesen elképzelhető, hogy egyes gyártók a vga tápellátási rendszerét, ettől a sémától eltérően üzemeltetik. -
Ebit
addikt
válasz janos666 #1513 üzenetére
At adatlapokon feltüntetett értékek, és a mért értékek között ritkán van összhang.
Gondolj bele amikor a számitógéped maxon megy, minden létező feszültséget használ, na most ezt a legtöbb táp nem szereti, nem véletlen, hogya korrektebb gyártók feszültségenként megadják az ágak számát és terhelhetőségét,és az összteljesitményt. -
Ebit
addikt
válasz mikk2000 #1515 üzenetére
Látod készültem a reflexiódra:
Természtesen elképzelhető, hogy egyes gyártók a vga tápellátási rendszerét, ettől a sémától eltérően üzemeltetik.
Érdekes az is, hogy egyes gyártók, nem egyPCI-e +tápcsatit alkalmaznak, hanem két molexet/pl Sapphire /, de kinek van kedve, kideriteni a motivációt, lehet, ilyen csatijuk volt raktáron.
Még annyit, gondolom egyikünk sem áll neki méregetni.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
van egy 500as BlueStorm II tápom, de már E6600-al, 6 vinyóval és 8800GTX el is kicsit hangosnak tartottam, most meg, hogy 20 évnyi zsíroskenyér után végre beugrott egy Q6600, eszetlenűl teker benne a ventri
Érdeklődés szintjén, miből gondolod, hogy az alacsonyabb teljesitményú tápok halkabbak lesznek? -
Ebit
addikt
A házhútésed optimalizáld, a venticserét nem javaslom, mert előtte nem volt hangos, csak azóta, hogy nagyobb procit tettél a konfigodba,ergo jobban kell dolgozi a tápnak, és a ventijének is.
hogy miért gondoltad azt, kisebb tápot keresek!
Nem én ajánlottam a kisebb, esetleg megegyző / zalman tápot/. -
Ebit
addikt
válasz Mackósajt #1652 üzenetére
Te döntésed, én csak egyszerúen abból a megfontolásból javasoltam, hátha valami tipushibáról vanszó, am egyszerúen javitható, és utána az eredetivel, megegyező , vagy annál jobb lesz, ha sikerül feltárni, megállapitani a táp gyenge pontját, a meghibásodás okát.
Vélelmezem, hogy szakember látta, bár a szemrevételezés csak az első fázis, egy múszeres méréssel,be lehet határolni a hibát./primer,szekunder stb/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest