Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sezzy
újonc
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni és a segítségetekre lenne szükségem. Nem vagyok otthon a mostani technikát tekintve, ezért előre is elnézést,ha valami sületlenséget írnék.
Amire használni szeretném: telefonálás, viber, magán e-mailezés (ha épp nem tudok géphez ülni), közösségi oldalak, filmnézés, fényképezés (ha nincs nálam épp a gép). GPS,ha szükségem lenne rá, DLNA, stabil legyen, ne kelljen állandóan ki-be kapcsolgatni. Jelenleg egy kis Galaxy minim van megérett bőven a cserére.
A készüléket hosszútávra venném, nem vagyok divatvásárló, a lényeg, hogy tudjon mindent amire szükségem van és lehet a közeljövőben. Nem szeretnék fél táskányi tepsivel bajlódni, amit csak két kézzel lehet kezelni, persze valamit valamiért,de nőként is kényelmesen boldoguljak vele.
Az ára olyan 90-100 eFt körüli legyen (persze,ha tudtok valami über jó telefont,de kicsit drágábban, vagy akár olcsóbban (ezt nem hiszem,de ha mégis ) , akkor azt is írjátok meg), lehet független, vagy vodás, vagy t-mobile-os.
Amik szimpatikusak voltak a tesztek alapján:
galaxy s4 mini (ez tetszett a legjobban)
lg g2 (ez sem a fenti árkategória tudom)
és ajánlották még a huawei p7-et (ez már más árkategória, azonban ha jól láttam az s4 mini jobb...)
htc one miniMég egy kérdés: Szerintetek,ha netről rendelném függetlenül reális-e az ár, meg lehet bízni a kereskedőkben? (pl. S4 mininél 1 év garanciával 65 eFt körül volt, 2 év garóval viszont 89 eFt.) Ajánlanátok privátban, nehogy reklámnak minősüljön webshopot, ahol nyugodt szívvel vásárolhatnék, hazai garancia, számla stb.?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest