- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
thomeef #195612 üzenetére
Notebookcheck
Nothing (3a) proThe display backlight flickers at 90 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .
The frequency of 90 Hz is very low, so the flickering may cause eyestrain and headaches after extended use.
In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 8421 (minimum: 5 - maximum: 343500) Hz was measured
Mi az irreleváns? -
Oldfoksz
junior tag
válasz
thomeef #195607 üzenetére
Nothing biztos hogy nem
Cmf phone 1. 120 Hz
Nothing. Phone 2a. 90 Hz
( Notebookcheck adatok)
Én használok egy Cmf phone 1 telót (is) ,és még soha
nem fájdult meg a fejem miatta.....pedig PWM szempontjábol a legsz@rabbak között van
Igaz,én mindet cuccomat olyan fényerőn használom
ami a csövön kifér. -
totron
addikt
válasz
thomeef #195607 üzenetére
Nálam faktor, mert minden, de tényleg minden kijelző esetén ezzel megy a küzdelem sajnos.
Jutott egy ilyen kereszt. A15 esetén különbség van ebben 4G és 5G modell produkciója között. Hacsak lehet kérem saját szemmel elkövetett tapasztalatokkal dolgozzunk ha sorstárs vagy és saját a tapasztalat, nem szóltam. Sanszos amúgy, lehet, igen, hogy hosszabb távon nem lenne jó ez sem. Némely esetben egy alacsonyabb frekvencia is lehet smooth-abb, a kitöltési tényező alakításával javulhat a helyzet, bizonyos mértékig szembe menve a LED-ek rigiditásával.
-
cs.zs.
veterán
válasz
thomeef #195433 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy az 5000 mAh akkutól van-e mégnagyobb. Van.
Egyszerűen csak szerintem a 4 éves használt 4500 mAh akkutól biztosan jobb a vadi új 5000 mAh.
Nem is az volt a kérdés, hogy az 1500 nites kijelzőtől van-e mégfényesebb, mindannyian tudjuk hogy van.
De szerintem a 4 éves 800 nitestől az új 1100-as meg 1400-as is jobban látható lesz.
A támogatás végén járó rendszertől is többre értékelem azt, aminek még sok van hátra.
Stb stb stb.
Nem baj ha nem értünk egyet, épp erre találták ki a fórumot.
Ő meg a különböző véleményekből majd eldönti hogy merre tovább.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
thomeef #195228 üzenetére
Úgy tudom függetlenek.
Nekem is Telekomos a sim kártyám.
Egyedül amitől félek benne, hogy a bluetoothra azt mondják gyenge hangot továbbít.
Én sokat szoktam vezeték nélküli fülessel telefonálni és zenét hallgatni. Remélem nem lesz vele gond.
Meg fele annyi ideig érkezik rá frissítés, mint a Honor 400-ra. -
AnonymusX
őstag
válasz
thomeef #195226 üzenetére
Az a szöveg csak úgy ott van. A Telekom és a Yettel már függetlenül árul készülékeket, de ha valami oknál fogva mégis függő lenne, akkor sincs gond, mint írtam. Hálózati zár feloldása a Yettelnél.
Szóval ha feltöltőkártyásan veszed, akkor nincs hűség, nincs részletfizetés, ami miatt nem ingyen lenne a függetlenítés. -
vence
aktív tag
válasz
thomeef #194895 üzenetére
"... akkor bőven elég."
Mégis mire ... ???
... ha a csipsz, egy kőkorszaki 12 nm-es SoC ?!
(az SD 695 5G = 6 nm
>> jóval kevesebb fogyasztás)AnTuTu of Xiaomi Redmi 14C is - - - 262.000 (v10)
AnTuTu of Motorola Moto G34 is - - 424.100 (v10) - - ~ 62 % +Döntse el mindenki maga, hogy mire "bőven elég" a Helio G81
Az pedig kimondottan érdekelne, hogy hogy tud megbírkózni a
"Virtual proximity" -vel, ahol nagyon fontos (lenne) a gyors reagálás ... -
cs.zs.
veterán
-
KD6-3.7
őstag
válasz
thomeef #194643 üzenetére
A Xiaomi tele van reklámokkal, nem? Stabil a rendszere?
Olyan telefon kell ami miatt nem fog minden héten keresni, hogy ez meg az bejött, lefagyott, nem működik.
Most valami regebbi Redmi van az is már 5-6 éves, de azzal még nem volt gond viszont az akksija már kuka ezért lesz a csere. -
User05
tag
válasz
thomeef #194477 üzenetére
Rejoy-on venné, ahol elvileg maxos az akku kapacitás. Bár lehet kicseréltetem, +8k-ért újat tesznek bele. (Remélem gyárit)
Nem tudom egy aksicsere mennyire befolyásolja az ip védelmet? Rosszabb lesz azokután a build quality?
(Egyébként igen, minket is nagyon érdekel a kamera minősége, és ilyen áron nem igazán van vetélytársa, főleg Dxomark alapján) -
kutga
félisten
-
jeni
félisten
válasz
thomeef #173437 üzenetére
Ez alapján Xia 11 Lite 4/5G
Egyik sem tud OIS a kamera része.
Az 5G picit erősebb is a kettejük közt.
Ha elsőbbséget élvez a kedvesének a fotózás akkor szerintem az OIS funkció lényeges lehet nem csak az AF.
A rendszert gyorsan ki lehet ismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W