Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbali
újonc
válasz
turbokappa #41649 üzenetére
Nekem az App könyvtárba fészkelték be magukat a bitcoin vadászok.Ha ott nézelődsz lehet te is kiszúrod őket. MBAM-em egyébként elkapta őket simán. Szerintem jó a Kasparsky, nálam bírja a vas a terhelését.
-
berbali
újonc
válasz
TheProb #41646 üzenetére
Nekem hasonló volt csak üzenetben. A Chrome-t kinyírta a gépemen.
Jelenleg Kasparsky + Malwarebytes Anti Malware + Reimage a védelmi vonalam.
Az Avirám észre se vette.Én még annyit csináltam pluszban, hogy a FB a nemkívánatos tartalmakat letiltattam az oldalakat letöröltettem + átnéztem az összes applikációmat és a falsokat ledaráltam. Érdemes még az ismerősöket is átnézni, mert én is felfedeztem 4 kamu ismerőst. (Lopott név + fiók) duplikálva.
avirus.hu-n van egy jó cikk az FB vírusokról, ha rákeresel.
-
berbali
újonc
Sziasztok!
Sajnos szombaton én is benyaltam egy Facebook Message vírust.
-Egy egyszerű n betű vel kezdődő link volt+ emo jel +egy random kód.
-Azzal kezdte, hogy elküldte magát, mind az 500 ismerősömnek, valakinek többször is.
-Aztán kifagyasztotta a gépemet és a Chrome-ban pedig nem működtek a billentyűleütések.
-Létrehozott kb. 24 oldalt az FB fiókon belül.
-Ezután újra kifagyasztotta a Chrome-ot, ami már semmire nem reagált.
-Miután átmentem Firefox-ra végre ki tudtam tiltani (nem kívánatos tartalmak jelentése) + jelszócsere.
-A Chrome-ot szerintem kinyírta, mert újra telepíteni sem tudtam.
-Az Avirám abszolút nem vette észre, nem is reagált.
-Reimage-el végül felderítettem és kitakarítottam.Nekem 4 órába telt ez a folyamat, úgy hogy közben az ismerőseimnek írogattam, meg posztoltam, hogy nem én küldtem a linkeket. Azt szeretném kérdezni, hogy ráengedjek- e még valamit a gépemre? (Spyhuntert vagy
Malwarebytes Anti Malwaret)
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest