- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
De akkor meg miért kellett a fórumhoz nyúlni pl.?
Meg ez továbbra sem magyarázat arra, hogy a Gamepodot miért kellett "lefokozni".
Ismét leírom, nem a változás, a haladás a baj. Én maximálisan értem, hogy más a célközönség, azt is, hogy Mobilarénán miért kell fényezni az iPhone-t.
De ez két külön dolog.
JuhaszattiNa ezt köszi, nekem csak az tűnt fel, hogy lecsó.
-
Juhaszatti
addikt
"nézd, a fórum milyen már? háát, régi. nagyon régi. semmire sem hasonlít, ha körülnézel. megállt vele az idő. a fórumnál ezt vállaltuk, mert végülis fontos, hogy akik megszokták, szeressék. a tartalomnál viszont nem csinálhatunk úgy, mintha 2005 lenne."
Nyilván ez is szubjektív, de szerintem pont ez az erősségetek, a Disqust és hasonló megoldásokat használó oldalakkal szemben.
De még egy Anandtech, vagy TechPowerUP fórumszekciója is nagyon gyenge ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Napirajz könyv
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest