Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Heehe..... Ó... Én a fefo CÉGTULAJDONOSSAL is beszéltem. Ő aztán megígért mindent. Szvsz rendes volt. Egyből intézkedett.
A probléma egy köcsög eladó gyerekkel van,aki félredobta,és nem akarja kiadni,mert ''csak''. Pl. mert nincs barátnője,és nem tudja levezetni máshol a problémáit. Vagy mittudomén?? Mi nem ártottunk neki.
Még a főnökkel is lázadozott,hogy ilyet nem lehet!...
Szóval holnap bemegyek és kérem a monitorom. A szép,hogy a nagykerrel is beszéltem,és írásos bizonylatot tudok kérni,melyszerint a fefo 1db ilyen monitor tranzakciót csinált,és akkor is plusszost vitt el. Hoppá..... És ezt visszacserélte egy szintén plusszosra egy hétre rá,vmikor november elején.
Szövevényes ügy,elhiheted!
Kérdés: akkor mit adtak nekem oda?? Lenyúlta a gyerek,hazavitte,nekem meg adott mást?
Pénz vissza nem oké nekem. SULINETRE lett véve... ugye -50e Ft. Nem mindegy. Ezért beszéltem a főnökkel,hogy ne sztornózzák a tranzakciót,és maradjon meg az eredeti számla,az apeh miatt ugye.
Ez így is maradt hálisten, (napersze a SZÁMLÁN a HELYES termék szerepel! OM azonosító is stimmel,meg a terméknév is,meg az ár is.) Egy átvételi bizonylatot kaptam,melyszerint cserére átvették a simát,és mindjárt el is ismervén,hogy rosszat adtak,és cserélik.
Az idő miatt már bukta, hol van a törvényben említett 15 nap max? Kapásból 50e Ft bírság. De nem a fogyvédhez fogok menni. Nekem megér 8 rugót egy ügy elindítása a bíróságon.
A két termék között nincs ár difi,csak 1 év technológiai különbség.. A plusszos kontrasztja 1500:1-hez, a simáé 700:1. A sima 25ms, a plusz 8ms. Szóval nem mind1..
A plusszos most jött be nemrég,és figyi,most jön a következő csavar: már be is szüntették a gyártását. Szóval már nem sokáig lesz a nagykerbe se. Namost akkor majd mit adnak nekem?
És ha visszaadják a pénzt. Mit csináljak 107e Ft-al? Vegyek rajta egy másikat? De nekem 50-ért kell nem 100-ért. És 50-et nem bukok egy köcsög kiszolgálógyerek miatt. Ezért lesz PER. Vagy akkor adjanak kártérítést.
Másik dolog,hogy a pénzem ott figyel másfél hónapja,termék meg sehol.
Nem vagyok bank..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- GTA VI
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest