Hirdetés

Aktív témák

• Cyberslider

őstag

válasz sasa311 #65 üzenetére

Heehe..... Ó... Én a fefo CÉGTULAJDONOSSAL is beszéltem. Ő aztán megígért mindent. Szvsz rendes volt. Egyből intézkedett.

A probléma egy köcsög eladó gyerekkel van,aki félredobta,és nem akarja kiadni,mert ''csak''. Pl. mert nincs barátnője,és nem tudja levezetni máshol a problémáit. Vagy mittudomén?? Mi nem ártottunk neki.
    Még a főnökkel is lázadozott,hogy ilyet nem lehet!...

Szóval holnap bemegyek és kérem a monitorom. A szép,hogy a nagykerrel is beszéltem,és írásos bizonylatot tudok kérni,melyszerint a fefo 1db ilyen monitor tranzakciót csinált,és akkor is plusszost vitt el. Hoppá..... És ezt visszacserélte egy szintén plusszosra egy hétre rá,vmikor november elején.
    Szövevényes ügy,elhiheted!
    Kérdés: akkor mit adtak nekem oda?? Lenyúlta a gyerek,hazavitte,nekem meg adott mást? :D

Pénz vissza nem oké nekem. SULINETRE lett véve... ugye -50e Ft. Nem mindegy. Ezért beszéltem a főnökkel,hogy ne sztornózzák a tranzakciót,és maradjon meg az eredeti számla,az apeh miatt ugye.
    Ez így is maradt hálisten, (napersze a SZÁMLÁN a HELYES termék szerepel! OM azonosító is stimmel,meg a terméknév is,meg az ár is.) Egy átvételi bizonylatot kaptam,melyszerint cserére átvették a simát,és mindjárt el is ismervén,hogy rosszat adtak,és cserélik.
    Az idő miatt már bukta, hol van a törvényben említett 15 nap max? Kapásból 50e Ft bírság. De nem a fogyvédhez fogok menni. Nekem megér 8 rugót egy ügy elindítása a bíróságon.

A két termék között nincs ár difi,csak 1 év technológiai különbség.. A plusszos kontrasztja 1500:1-hez, a simáé 700:1. A sima 25ms, a plusz 8ms. Szóval nem mind1..
    A plusszos most jött be nemrég,és figyi,most jön a következő csavar: már be is szüntették a gyártását. Szóval már nem sokáig lesz a nagykerbe se. Namost akkor majd mit adnak nekem? :)

És ha visszaadják a pénzt. Mit csináljak 107e Ft-al? Vegyek rajta egy másikat? De nekem 50-ért kell nem 100-ért. És 50-et nem bukok egy köcsög kiszolgálógyerek miatt. Ezért lesz PER. Vagy akkor adjanak kártérítést.

Másik dolog,hogy a pénzem ott figyel másfél hónapja,termék meg sehol.
    Nem vagyok bank..

[Szerkesztve]

Aktív témák