Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Érdekes. Kíváncsi leszek a belső térkihasználásra. A CX3 nagyon kicsi. Olyan mintha megemeltek volna egy sima 3-ast. Meg ezek nagy műanyagok körbe, valahogy nem túl minőségi hatást keltenek. Bár jobb mint a rohadó fém... A CX4 meg azért nagyjából bejött. Vegyesek az érzéseim.
-
Örülök, hogy megoldódott. Mazda 3 BK 1.6 van nekem is. A facebook csoportot szoktam olvasni, főleg a "probléma" jellegű írásokat mert nagyon tanulságosak. Onnan rémlett, hogy volt több ilyen megmagyarázhatatlan működés biztosíték probléma miatt. Azon túl, hogy valami nem ment..
-
Jó Mazda szervizt tudtok ajánlani BP-n? (Egy 2005-ös M3-on kellene első lökhárítót, jobb első ködlámpát és doblemezt cserélni, és fényezés lenne még) Casco-s javítás lesz így fontos, hogy számlaképes és nem mutyi hely legyen. Az én elvárásom, hogy ne gányoljanak, hanem mindent szépen a megbeszéltek szerint végezzenek el.
Eddig a MazdaMestert, Autó Óbuda Kft, M3 Autó Focus Kft hármast ajánlották. Neten utánanézve azért voltak negatív tapasztalatok.
Az is probléma, hogy nincs tapasztalatom szervizeléssel kapcsolatban, és nem tudom, mire figyeljek.
Szeretném, ha elsősorban után gyártott vagy bontott alkatrészből próbálnák meg a helyreállítást, mert az avultatás miatt megdobja a javítási költségeket... Szerintetek mennyire hülyeség ragaszkodni ehhez?
Aktív témák
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ilyeneket addig ütném egy péklapáttal amíg mozog...és még utána is.