- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #4350 üzenetére
Tényleg nem értem. Azzal kezdi, hogy benzinmotorok kiváltsága volt. A volt szó zárja ki, hogy már nem alkalmazzák azokban? A múlt idő mondatban nem azt jelenti, hogy a benzines motorokban már nincs hanem, hogy a diesel motorokban már van.
Térjünk vissza az elejére. Az a baj vele, hogy amikor eltörik, mert nagyon vékony az anyagvastagság - márpedig használtautó vásárlásnál nem zárható ki - akkor nagy eséllyel tönkreteszi a motort. Ha van pénz cseréld! Ha nyugodtan akarsz aludni vedd ki! -
törölt tag
válasz
SzaboZE #4343 üzenetére
Elengedem a ledugózás szót, mert a BMW-nél lehet, hogy két külön légjárat van a szívósorban és ha ledugozzák az örvénycsappantyús bemenetet akkor a másik járaton érkezik a levegő. A Mazda motor szívósorában lehet, hogy nincs külön légjárat és csak szimpla kiiktatásról kell beszélni. Onnan jött nekem ez az egész, hogy egy volt osztálytársam 1. Gen Mazda 6-osában motort kellet cserélni. Annyira meglepődtem ezen, hogy elkezdtem utánanézni. Itt jött képbe, hogy ezek biztos Ford motorok ahol meg is találtam az örvénycsappanytyúk törésének problémáját. A lényeg, hogy ez egy időzített bomba a motor számára és vagy cserélgeti az ember a szívósort 150ezrenként vagy kiiktatja cserében pár pár százalékkal megnövekedik a károsanyag kibocsájtás.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #4337 üzenetére
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #4327 üzenetére
Ha az 1.8-as motort megnézzük ugyanezen az oldalon amit linkeltél akkor ott azt írják, hogy a Ford kölni létesítményében tervezték és Valenciában szerelték össze:
The SCi engines were designed at Ford's Cologne facility and assembled in Valencia, Spain. The SCi engine is paired with a specially designed six-speed manual transmission. -
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a második generációs Mazda 6 1.8 és 2.0 szívó benzines motorjai azok a Ford motorok amik a Mazda 5-ben is vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest