Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Áhá! Most már világos. Amikor azt írtad, hogy ferdén kell lehúzni, valamiért mindig arra asszociáltam, hogy kihúzni a porlasztót, amit tökre nem értettem. Aztán amikor említetted, hogy beszerelt állapotában érdekel a fotó, akkor kezdet gyanús lenni a dolog.
Tehát valamennyire a jobb oldali anyának lejjebb kell lennie (mert ott ráhúzunk a 2 nm-re), a bal oldalinak meg valamennyire feljebb (mert ott kicsit visszaengedünk belőle). Akkor ezek szerint a porlasztó nem is tök merőlegesen kellene, hogy álljon, hanem minimálisan jobbra kéne neki dőlnie a helyén.
A résolajcsőnél lévő tömítéseket anno nem cserélte, csak a tűzkarikákat.
Tán lemmy71 kolléga említette a felmelegítős megoldást, azt meg se próbáljuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest