Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6890) #19138560 válasza maajsz (#6889) üzenetére


#19138560
törölt tag

Egyetértek a véleményeddel, de sajnos ez nem mind a BioWare hibája. Katasztrofális volt az egész "forgatás" az elejétől fogva, és sok jelentős dologra nem maradt elég idő, ezért lett annyi mellék küldi sajna. Azokkal hamarább elkészültek, de az kizárt, hogy ne látták volna, ez így nagyon karcsú lesz összességében.
Az Andomédának mára messze sokkal jobb grafikája van, akár karakter szinten, mint a megjelenésekor. Javaslom tegyél vele úgy egy próbát, hogy alkalmazod ezeket a módosításokat. Utána bármelyik agyon ajnározott régebbi résztől garantáltan elmegy a kedved, mert a family guy szintű grafika ami az új részből visszatérve a régebbi részekben fogad, (persze túlzással :) ) számomra kizökkentően hat, mert bár nem a grafika a lényeg, egy ilyen történetvezetéses, karakterközpontú játéknál, szerintem ez a minimum amiről a cikkben beszélek.
A történet meg a második részre biztosan felnőtt volna a ME névhez, de ezt sajnos már sohasem fogjuk megtudni...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.