Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ipgirl
tag
Volt blogom, de eltűntettem. Az oka az volt, hogy tartalmazott olyan információkat, amiket nem kellett volna. Meg hát úgy egészében nekem sem tetszett. Ugyanakkor úgy érzem, hogy szükségem van egy blogra, hogy ilyen formában kiadhassam magamból a dolgokat, ami lehet pozitív, és negatív is.
Másként szeretnék írni, ami nem lesz könnyű feladat, hiszen alapjában véve én nem változtam, ugyanaz vagyok, aki az előző blogban is voltam. Csupán csak ki kell hagynom olyan dolgokat, amik nem idevalók.
Tulajdonképpen nekem van szükségem rá, hogy ilyesmit írjak. Nem biztos, hogy mások számára érdekes lesz, és nem is ez a célom. Ilyen formában is kapok magamról egy átfogó képet, amire /néhány dolog be is bizonyította, hogy/ szükségem van... nagyon is. Labilis a személyiségem, és szorongó. Talán nem ismerem önmagam igazán, és egy ilyen ''napló'' is segíthet valamilyen szinten, hogy tisztában legyek a saját dolgaimmal. Nem vagyok minden nap egyforma. Ha utólag áttekintem majd, hogy miket véstem be ide, akkor talán ráeszmélek néhány dologra, ami velem kapcsolatos.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest