Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
istvan170
üzenetére
Nekem jobban bejött a K mint az M, nem fogja vissza egyik sem a fotós tudását
Príma obik.80hun: ja ezeket említettem, széles nagy ívű dobálózásra ideális

istvan170: szinte 99% hogy nem az a pancolar van meg. Csak azért említem mert teljesebb így a kép, más az optikai felépítése mint a "normál" pancolároknak.
-
Zozzant
addikt
válasz
istvan170
üzenetére
Nyilván ha ő így hívja attól még nem az
Tudniillik a legutolsó SMC TAKUMAR 50/1.4, a gumi fókuszgyűrűs M42 menetes, optikailag megyegyezik az utána bevezetett PK bajonettes SMC PENTAX 50/1.4-el (ezeket hívják K-nak). Az ezután következő PK bajonettes SMC PENTAX-M 50/1.4 már kicsit más /kisebb, kompaktabb/ (ezeket hívják M-nek). Mindazonáltal azt még nem tudjuk hogy K vagy M objektívről beszélünk a barátod esetében.Zebra pancolar-ból kb volt 5-6 verzió, melyik?
Én csak 1 típusáért rajongok, aminek sugároznak a lencséi, 8 blendelamellás és lanthánt tartalmaz. -
80hun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Príma obik.