Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Jannus333
üzenetére
Évek óta szinte csak manuálokat használok, +1 az előttem szólóknak, én is arra a lyukadtam ki, hogy ha sokat manuálozol és nagyon szereted a régi üvegek karakterét, akkor "kevés" pénzből fuji (+ egy focal reducer
), ha meg vastagabb a pénztárcád, az a7 sorozat a legideálisabb erre a célra. Ha meg meg akarod tartani a nikont esetleg beszerezhetsz egy olcsó használt vázat mellé csak manuálozni, pl. sony nex sorozat vagy fuji x-e1 manapság már bagóért mennek. -
Rapid136
őstag
válasz
Jannus333
üzenetére
Sajnos igen. De egy A7-tel elég boldog tud lenni az ember. A legutóbbi szerzeményem egy FD bajonettes Sigma 3,5/14mm, nem volt 2000 Ft hozzá az adapter. Van m42, m39, EXA, Minolta MD adapterem már, együtt nem került 20ezer Ft-ba se.
Mondjuk néhány orosz obihoz van Nikon vég, de optikai keresővel manuálozni azért nem olyan mint belenagyitva az elektronikusba...
Szóval ha régi obikkal akarsz játszani akkor elég kevés érvet tudnék felhozni a Nikon mellett, leginkább egyet se :-) -
tvamos
nagyúr
válasz
Jannus333
üzenetére
A hosszabbak, (nagyobb fokusztavu,) azok azert atalakithatoak, szerintem, mert ott meszebb vannak a leghatso lencse. A kicsiknel azert nehezebb a dolog, mert az obi vege nagyon be fog logni a tukoraknaba.
(Nezegettem egy csomo atalakitos youtube videot, magamtol nem vagyok en sem okos... persze igy sem...)(#9695) Rapid136 válasza Jannus333 (#9692) üzenetére
Na ja... igen-igen... Egy A7, az jo. Annal csak az A7 II a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha meg vastagabb a pénztárcád, az a7 sorozat a legideálisabb erre a célra. Ha meg meg akarod tartani a nikont esetleg beszerezhetsz egy olcsó használt vázat mellé csak manuálozni, pl. sony nex sorozat vagy fuji x-e1 manapság már bagóért mennek.