- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Ha jól sejtem a bázistávval nem lehet gond, ha az adapter méret helyes, és koppanásig beletekered.
Habár nem értem, ha eddig az objektívek feliratai középre kerültek, akkor ezzel az obival hogyhogy nem?
Szerintem az adapter jó lehet, kéne keríteni egy M42-es vázat és abba beletekerni az obit, lehet ott se állna be középre! -
jjeahh
nagyúr
persze, hogy vissza tudnád, nekem két ilyen adapterem van, mindkettőt szedtem már szét, egyszerűen koppanásig visszatolod a belsejét és nyomod, amíg visszacsavarozod... az elején egyszer kb egy milimétert én is tévedtem, mert nem gondoltam, hogy számít, és kb. két hétig hisztiztem, hogy tönkrement a helios, sehogysem jöttem rá mi a baja
én hülye előbb persze hogy az obit kaptam szét nem az adaptert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged