Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Sziasztok !
Fellángolt a szerelem ismét hétvégén készítettem pár képet, javarészt a kis kedvencemmel a másik nagy kedvencemről
)
Szóval a Zuiko 85/2-vel, 8-as rekesszel lefényképeztem a kedvenc OM1-esemet
[link]
Stich barátomnak meg adós voltam már egy ''wide-open'' képpel felcsapott tükör, kioldó állvány... +jószerencse... ez 2-es rekesznél készült:
[link]
Nem egy kommersz viszont nem is egy eget rengető üveg, mégis van benne valami finomság, ami megfogott még annó...
Szép estét, Jó fényeket -
Mercutio_
félisten
Ha olyan kép ''kijön'' a pentaxból mint a pókos...

50-es fixel egyetlen gondom lesz szerintem, hogy túl kicsi lesz a tárgytávolság a rovarok meg nem csípik, ha belemászunk a képükbe
pl. egy bögölyt próbáltam elcsípni, de folyton elmenekült
Esetleg valami nagyobb gyutávú fényerős fix-el is érdemes próbálkozni, pl. Auto Chinon MC 2.8/135, vagy ha nem tudok a konkrét típusról semmit jobb nem kísérletezni, menjek inkább biztosra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

pl. egy bögölyt próbáltam elcsípni, de folyton elmenekült