Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR
üzenetére
Az említett Canon 70-200 boltban kb 180-190 000 Ft, de vegyük mondjuk a használt árát, 130 000. A Pentaconom 6900 Ft volt.
Sőt, még inkább jó biznisz a régi obi használata, ha már otthon eleve rendelkezésre áll.
Nikonon tényleg nem mér fényt, ez nekem az eslő manuális obi kipróbálása első fél percében okozott problémát. Azóta nem. Van viszont élesség-visszajelzés, ez sokkal fontosabb, mert mással, pl külső fénymérővel nem pótolható. Bár, ennek a hiánya se zavarnak, azt hiszem a legjobb élesség-visszajelzés a szem.
Anno a konverterrel a Helios 58/2-t próbáltam, megdöbbentően jó volt az élessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Bloodborne (PS4)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest