Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Újra gép előtt vagyok, szóval ömlesztem a sok okosságot

Itt egy link.
Itt láthatod a bázistávolságokat. Hogyha veszel egy Canon EF végű lens turbot, akkor azokat az objektíveket tudod feltenni, amik hosszabbak a Canon bázistávolságánál.Amennyire tudom, a Nikon Ai felmegy a Nikon F bajonettre, így hogyha van adapter Canon EF-re, akkor felmegy Lens Turbo-ra.
Itt egy újabb link.
Ez egy flickr csoport, ahol elég jól összeszedték, hogy mi mivel kompatibilis. Felül megtalálod összeszedve, de ha végigolvasod a beszélgetést, akkor van egy jópár még pluszban hozzáírva, ami a fenti listából hiányzik. A csoportban rengeteg képet is találhatsz különböző lencsékkel, különböző gépeken.
Ímhol pedig egy excel dokumentum, egy szintén nem teljes lista a kompatibilis üvegekről.Így hirtelen ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest