- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Rapid136 #10365 üzenetére
Egyezzünk meg annyiban, hogy elfogadom, ha te nem veszed hasznát az ekv. értékeknek, de te is hagyd már, hogy én nyugodtan számolgassak ha akarok, mert számomra igenis hasznos infó. Azt meg, hogy az emberek többsége mit akar és mit lát jónak fölösleges találgatni. Az biztos, hogy az én fotós-haveri körömben mindenki tisztában van az üvegeik ekv. értékével. Focal reducerhez visszatérve: ha nem számolgatunk semmit, akkor egyáltalán mi alapján kéne megvenni őket? Sőt, mit írnának a specifikációkban? Hogy milyen márka, hány deka oszt csók?
Mert egy focal reducernél egyáltalán nem mindegy hány FÉ-t és mekkora látószöget nyersz, ahogy mondjuk egy kompakt fényképezőgépnél vagy objektívnél sem, hogy mekkora látószöget kapsz a croppos vázadon.
-
tvamos
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged