- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #842 üzenetére
2019-et írunk, a kínaiak épp most küldtek szondát a hold sötét oldalára, az okostelefonom hangparancsokra reagál, a t-online telefonos ügyfélszolgálatán egy AI robot megoldja a problémáid 50%-át, én meg elvárom hogy gui alól oldjam meg a problémáimat egy oprendszeren.
Kb. ennyi volt a szárnyaló mámor oka, nagyon jó a root felhasználó és nagyon okosan van megcsinálva, mindent megtaláltam 5 másodperc alatt vagy a jobb gombos menübe, vagy máshova klikkelve. Terminálba még most nyomnám le az utolsó entert, nem szeretem win alatt is mindig utáltam meg a néha szükséges regedites bűvészkedést is.
Ezzel a kifejezésemmel hogy megörültem egy jó szerszámnak (root) és örömmel használtam a fájlkezelőt a legnagyobb megelégedéssel, a Linux Manjarot és ezeknek a funkcióknak a megalkotóit dícsértem.
Problem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest