- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #455 üzenetére
Na a laptopomon (amit ma frissítettem) ugyanezeket feldobálta nekem is, csak terminálban futtatva lett jó. Néha van ilyen, mondjuk érteni nem értem a HTPC-n miért futott le kérdés nélkül ugyanez. Most megnéztem, 900MB volt a letöltött, 3GB a telepített méret, és a nettó tárhelyigény 1,46MB, tehát ennyi plusz helyet foglal frissítés után.
-
BoB
veterán
válasz
Ezek csak belső név- és repóváltozások. Csak arról van szó hogy egy bizonyos programot az Arch/Manjaro repóiban átraknak egyikből másikba (pl extra tárolóból a community-be), illetve átnevezik őket, vagy eddig több részre választott csomagot összeraknak egybe.
Például:
Python jelen van X disztróban python2 és python3 névvel, utalva arra hogy előbbi a 2.x-es verzió, másik a 3.x-es (van amelyik program még a régebbit használja, ezért tartják meg mindkettőt).Aztán egyszer csak úgy döntenek hogy már nem kell a kettes python, maradjon csak a hármas. Ilyenkor nincs értelme python3 nevet megtartani neki, célszerűbb átnevezni simán python-ra.
Ebben az esetben ezt látnád:
:: Lecseréli python3-t erre: extra/python? [I/n]Tehát összegzésképpen elmondható, hogy igen-el kell válaszolni, ezek nem ütközések csak "névváltozások".
-
Dave™
nagyúr
válasz
Nem terminálban futtattam és nem is jelzett hibát, tehát nekem nem voltak ilyenek. Ezek akkor szoktak felmerülni, amilkor korábban feltett csomagokkal ütközik az új, ezért kérdezi hogy lecserélje-e. Nem tudom mi a helyes megközelítés, én ilyenkor le szoktam cserélni. Valami 970 MB rémlik, de nem figyeltem, annyira nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest