- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler #1661 üzenetére
Átlagfelhasználóként írok, egy, az Arch lelkivilágában jobban járatos személy könnyebben megugorja azokat a problémákat, amik előjönnek mostanában. Én eljutottam arra szintre már a Manjaro-n, hogy semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Nem is az volt a kérdés, hogy meglépik e, hanem, hogy mikor éri el az ingerküszöböt, az az instabilitás, ami jellemzi a rendszert. Valamit kezdeni kell vele, ezt én egy kifejezetten jó ötletnek találom a fejlesztők részéről. Ha tudják, hogy mi a gáz, hamarabb lehet lépni, javítani. Az önkéntes jelentés más disztróknál sem működik, egy-két lelkes embert leszámítva, mindenki sz@rik rá. Böngészőben, és minden egyéb programban is első dolog kilőni ezeket a telemetria, automatikus hibajelenség dolgokat többnyire. Most mindenki tegye a kezét fel.....hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár? Nem sokan vannak gyanítom.
Nyilván kiirtható, sok rendszeren nem lesz fent, de hátha. Ha jellemezni kellene a Manjaro szempontjából lassan létszükséglet, privacy szempontból meg minimum aggályos, de melyik ujjukba harapjanak? Nálam 3 éve jelen van a rendszer, és összehasonlítani sem lehet a régebbi kiadásokkal. Annyira fragmentált a linux világa, hogy egyszerűen a projektek szempontjából kell az adat, ami ugye most nincs. És ez nem csak a Manjaro-t érinti, hanem szinte minden nagyobb disztrót. Dióhéjban erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest