Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• onlYaCog

újonc

válasz Cyrin #2330 üzenetére

Tényleg nem hatott semmit. Megszenvedtem tegnap...
    De hozott párom Dolo-t. Azt mondták gyógyszertárosok, fele annyi hatóanyag van benne, így kettesével ugyanaz a hatása, mint sima catának.
    És anyum is iratot fel catát. Mostmár talán el leszek. (Próbálom nem túlzásba vinni azért, de nem egyszerű) : /
    Holnap pedig kontroll is lesz.

Köszönöm a segítségeteket! :)

• onlYaCog

újonc

Üdv újra!
    Hét nap telt el a műtét óta. Az előző két napom elég vacak volt. Nem is igazán tudtam enni, csak fájdalom csillapító után. Igyekszem azért minden fűszermenteset, nem karistolóst jól megrágva megenni. De az ivás is sokkal rosszabb.
    És kisugárzik fülbe a fájdalom. Talán akkor múlik el, ha jól bealszom a gyógyszer után.
    Nem tudom mi lesz, ha elfogy a maradék 3 szem cata :Y
    Úgy érzem nem nagyon hat az algoprin (most azzal próbálkozom). :(

• onlYaCog

újonc

Sziasztok!
    Én 25 vagyok, és az elmúlt 2-3 évben semmi betegségem nem volt...csak a mandulám gyulladt be sokszor. Háziorvosom a legutolsó látogatásom alkalmával megkérdezte, hogy „Még mindig nem vetettem ki?"...(utolsó előttinél kikértem a véleményét ezügyben).
    Tehát, utolsó begyulladás alkalmával fogtam a telefont és már kértem is az időpontot a fül-orr gégészetre. Volt időm gyógyulni, de még szerencse, hogy csak egy hónapot kellett várnom.
    Fül-orr gégész az általam leírt gyulladások gyakoriságáról (csak úgy látatlanba): „Az még nem olyan sűrű, hogy kivegyék."
    Aztán megnézte, és gyorsan az ellenkezőjét mondta. Egy hónapra rá műtét altatásban(tegnap), előtte kivizsgálások (labor, tüdőgondozó, ekg, háziorvos véleménye, altatóorvos). Nem én győzködtem, hogy altatásban legyen. De jó is így szerintem.
    Szóval tegnap 11 óra körül vették ki a torok manduláimat. Altatásban, így semmire nem emlékszem ami a műtőben történt.
    Olyan nyugott voltam, hogy az csoda, pedig csak közvetlen altatás előtt kaptam meg a nyugtatót, amit mondták, hogy kapni fogok.
    Az ágyamban tértem valamennyire magamhoz, és emlékszem azon mosolyogtam, hogy „Laza, hogy nem kaptam nyugtatót sem!" És ez le is kapartam egy papírra! :D Aztán alukálás tovább.
    Adtak fájdalom csillapítót, és elismételték 1000-szer hogy most már lehet inni. Tea= szerintem vacak, sok sűrű nyál. Víz= jó hidegen legjobb. És mondták, hogy beszélhettek.
    Aznap nem ehetem, csak ihattam. Ma reggeli;háztartási keksz teába, ebédre szűrt leves és krumpli püré, vacsora pedig tejbegríz. Simán megettem. 4-5 óránként fájdalom csillapító. Meg ettem egy pudingot is, és jégkrémet.
    És minden rendben van, de dokim mondta legyek nyugodt, fájni is fog még. :P
    Holnap mehettek csak haza, mert nem helybéli vagyok és mert így beszéltjük meg.
    Ahogy itt is olvastam, vannak eltérő vélemények. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok még túl rajta. Örülök, hogy megoszthattam veletek az eddigieket!
    Igyekszem még írni a továbbiakról.
    Kitartás! ;)

Új hozzászólás Aktív témák