Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jujeana

csendes tag

Üdv mindenki! Műtét előtt én is olvasgattam itt a tapasztalatokat hát jól megijedtem.

Leírom az enyémet is, hogy olvassatok némi pozitívabbat is. Az eleje nem úgy kezdődik, előre szólok :D
    Nekem altatással vették ki. másnap reggel hazajöhettem. 4. napom van ma, és ugyanúgy telt mint az eddigiek. Reggel műtöttek, szóval nem ettem semmit egész kedden csak ittam, de azt rengeteget. meg is dicsértek h nagyon ügyi vagyok, de az altatót én nagyon nem bírtam és kétszer is kihánytam amit megittam, utána kaptam infúziót, h pótolják a folyadékot meg hányáscsillapítót kaptam. Szörnyű volt a kórházi bent lét, egész nap reszkettem nagyon gyenge voltam, éjjel alig aludtam, csak ittam, féltem h kiszárad meg wcre jártam. de másnap reggel mondta a doki h nagyon szép a seb, és h aludjak bátran úgyis felkelek arra ha száraz, rosszabb ha nem alszom. aztán hazamentem szerda reggel, az első kajázásom mindjárt egy puha vajas kifli volt, persze a fájdalomcsillapító hatásával. Ebédre pedig krumplipüré és sült csirkemell. Azóta is minden nap szilárdat eszem, muszáj is, h dörzsöljem ugye a sebet. Nekem nincs ez a sírva evés. a fájdalomcsillapítóval egész jól tudok enni, nem is telik egy órába mire benyomom. Nem akarom elkiabálni, biztosan lesznek rosszabb napok, de ha az ember erőlteti a szilárdat sokkal jobb lesz. jövök megyek egész nap, főzögetek, gépezek, néha szundítok egyet, filmezek sokat. aludni is egész jól tudok,úgy 3-4 óránként kelek fel, hogy inni kell, nem mondom h akkor kellemes, de nem annyira tűrhetetlen az,hogy kiszáradt.
    Remélem nem fog sokkal rosszabb lenni. Egyébként reggeli ebéd és lefekvés előtt iszok egy egy cataflam v50-et. nem mondom h kitölti az időt a hatása amég nem jön a következő, de azért elviselhető. Nekem egyébként szinte jobban fáj a nyelvemen lévő seb, ami gondolom műtét közben keletkezett, tudjátok ilyen búb, meg fehér is, de jó nagy, mint az afta vagy mi a neve. Meg az is kellemetlen h szorítom a fogaimat és már fájnak, meg a nyelvemet is odaszorítom és azért látszik rajta minden fogam nyoma :) szóval nekem az a nyelv afta fáj szinte a legjobban...

Szóval nekem egyenlőre nem olyan rossz a helyzet. Majd még írok, hogy mi van.
    Szerdán megyek kontrollra.
    hajrá mindenkinek, van még aki friss műtött?? az írjon :))

jó hosszú lett de így érdemes, és én is elolvastam még a leghosszabbakat is mert amikor előtte voltam azért, most meg hogy hozzám képest ki hogy van...

Új hozzászólás Aktív témák